Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Luigi's Mansion 3

Εγκαίρως, για τη γιορτή του Halloween.

H Nintendo επιβεβαίωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας για τη νέα περιπέτεια του Luigi, του νεότερου αδελφού Mario, η οποία αναμένεται να φέρει για ακόμα μια φορά τον δύστυχο υδραυλικό ενάντια στα υπερφυσικά στοιχεία που θα βρεθούν

εμπόδιο στο δρόμο του.

Στο Luigi's Mansion 3, o Luigi, ο Mario και η παρέα τους δέχονται μια πρόσκληση για να επισκεφτούν το Last Resort, ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο, όπου και σκοπεύουν να περάσουν τις διακοπές τους. Όλα αυτά, ωστόσο, δεν είναι παρά μια παγίδα του King Boo, ο οποίος για μια ακόμα φορά καταφέρνει να αιχμαλωτίσει τον Mario και τους υπόλοιπους χαρακτήρες, αφήνοντας τον Luigi να γίνει ήρωας για ακόμα μια φορά. Με τη βοήθεια του Καθηγητή E. Gadd, τη νέα έκδοση του Poltergeist, και τον Gooigi, ο οποίος και μας συστήθηκε για πρώτη φορά στο remake του πρώτου Luigi's Mansion για το 3DS, o Luigi θα έρθει αντιμέτωπος με νέες παγίδες και προκλήσεις που θα του θέσουν τα υπερφυσικά όντα που στοιχειώνουν το ξενοδοχείο.

Το Luigi's Mansion 3 θα διατεθεί αποκλειστικά για το Nintendo Switch στις 31 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους, ανήμερα της δυτικής γιορτής των Αγίων Πάντων (Halloween).

switch
Keywords
Τυχαία Θέματα