Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Syberia: The World Before

Η Microids, μέσα από ένα ολοκαίνουργιο trailer, έκανε γνωστή την ημερομηνία κυκλοφορίας του Syberia: The World Before για ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Ο τίτλος μας προσκαλεί για ακόμα μία φορά να παρακολουθήσουμε τις περιπέτειες της Kate Walker καθώς εκείνη έρχεται αντιμέτωπη με μια νέα έρευνα. Το ταξίδι της Kate θα μας μεταφέρει σε διάφορες ηπείρους και χρονικές περιόδους για να ζήσουμε μια ιστορία ριζωμένη στις δυσκολίες και τις τραγωδίες του εικοστού αιώνα. Θυμίζουμε

ότι το Syberia: The World Before βρίσκεται σε στάδιο ανάπτυξης και παραγωγής από το 2018, και υπόσχεται να μεταφέρει τους λάτρεις της σειράς στη μοναδική στο είδος της ατμόσφαιρα που αποτελεί σήμα κατατεθέν του franchise, με ένα σενάριο γεμάτο μυστήριο, ποίηση και συναίσθημα.

Όπως αναφέρει η Microids, τo νέο Syberia θα προσφέρει μια ιστορία βασισμένη στα ταξίδια και την εξερεύνηση, σε ευφυής μηχανισμούς που πρέπει να ξεκλειδώσουμε και, φυσικά, στη φανταστική τέχνη του Benoit Sokal. Με τα ονειρικά, χιονισμένα και αινιγματικά τοπία του, τα automatons και τους συμπαθείς και εξωστρεφείς χαρακτήρες του, το Syberia: The World Before θα γοητεύσει τους λάτρεις της σειράς αλλά και κάθε νεοφερμένο σε αυτήν.

Το Syberia: The World Before αναμένεται να γίνει διαθέσιμο για ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω Steam, GoG και Episc Store, στις 10 Δεκεμβρίου 2021.

The post Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Syberia: The World Before appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα