Ημερομηνία κυκλοφορίας για τη Mass Effect Legendary Edition

Η EA και η BioWare αποφάσισαν να δώσουν στη δημοσιότητα την ημερομηνία διάθεσης της άκρως αναμενόμενης Mass Effect Legendary Edition, “ικανοποιώντας τη δίψα” των παρά πολλών φίλων των Mass Effect . Η Mass Effect Legendary Edition θα γίνει διαθέσιμη μέσα στον Μάιο, προσφέροντας ολόκληρο το έπος του Commander Shepard ολοκληρωμένο και νοικοκυρεμένο σε ένα πακέτο, το οποίο θα περιλαμβάνει όλο το βασικό single

player περιεχόμενο και περισσότερα από 40 DLC (συμπεριλαμβανομένων promo όπλων, πανοπλίες και διάφορα πακέτα) από τα Mass Effect, Mass Effect 2 και Mass Effect 3.

Και οι τρεις τίτλοι θα έχουν γίνει remastered, με 4K Ultra HD βελτιστοποιήσεις και βελτιώσεις για τα Xbox Series X/S και το PlayStation 5. Να σημειώσουμε ότι θα είναι διαθέσιμες οι επιλογές “Favor Quality” ή “Favor Framerate”, ώστε οι παίκτες να μπορούν να ενισχύουν την οπτική πιστότητα ή το frame rate του παιχνιδιού ανάλογα με τις δίκες τους προτιμήσεις.

Να σημειώσουμε ότι παρόλο που το single player περιεχόμενο θα συμπεριλαμβάνεται εξ ολοκλήρου, το multiplayer κομμάτι της σειράς δεν θα είναι διαθέσιμο στη συλλογή, καθώς ήταν μια εργασία σχεδόν τόσο μεγάλη όσο η αναμόρφωση ολόκληρου του πρώτου Mass Effect.

“Όταν κοιτάζεις την προσπάθεια που θα έπρεπε να γίνει για αυτό, ήταν εύκολο να γίνει η σύγκριση, αν όχι μεγαλύτερη από το να αναβαθμίσεις το Mass Effect 1”, δήλωσε ο Game Director Mac Walters στο GameSpot.

“Και νομίζω ότι η εστίασή μας ήταν πραγματικά στην εμπειρία του single player και, σε κάποιο σημείο, απλά έπρεπε να τραβήξουμε τη γραμμή. Μου αρέσει το multiplayer του Mass Effect 3 – και όπως είπα, υπάρχουν άνθρωποι παίζουν ακόμα, αλλά τελικά το προϊόν, το Mass Effect Legendary Edition συνολικά, είναι μια καλύτερη αναπαράσταση της αρχικής τριλογίας επειδή μπορούσαμε να επικεντρωθούμε σε αυτές τις single-player στιγμές”.

Περισσότερες λεπτομέρειες και στοιχεία μπορείτε να βρείτε στη σελίδα της ΕΑ για τον τίτλο.

Η Mass Effect Legendary Edition θα κυκλοφορήσει για Xbox One, PlayStation 4 και PC στις 14 Μαΐου 2021.

The post Ημερομηνία κυκλοφορίας για τη Mass Effect Legendary Edition appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα