Ημερομηνία κυκλοφορίας του The Surge

Κοντά μας στα μέσα Μαΐου για PlayStation 4, Xbox One και PC.

Στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας έγινε γνωστό από την Deck 13 και τη Focus Home Interactive, developer και publisher αντίστοιχα, ότι το action RPG

παιχνίδι “The Surge” της πρώτης, θα κάνει την εμφάνισή του σε PlayStation 4, Xbox One και PC στις 16 Μαΐου, στην τιμή των €59,99 για τις κονσόλες και €49,99 για PC.

Το παιχνίδι λαμβάνει μέρος σε έναν μελλοντικό κόσμο που έχει καταστραφεί από τους πολέμους και την υπερθέρμανση του πλανήτη, ενώ υπόσχεται να προσφέρει μια hardcore εμπειρία, που θα επικεντρώνεται στις μάχες σώμα με σώμα. Θα διαθέτει πολλές «φρέσκιες» ιδέες για τις μάχες, το looting σύστημα και τους crafting μηχανισμούς, μαζί με ένα μοναδικό σύστημα εξέλιξης του χαρακτήρα.

Επιπλέον, οι δυο εταιρείες αποκάλυψαν τα δώρα που θα δοθούν με τις προ-παραγγελιες του τίτλου, τα οποία θα περιλαμβάνουν τα ακόλουθα in-game αντικείμενα: Creo PSDI Limited Rig, ένα Physical Damage Boost Injectable και ένα Secret Finding Implant. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα νέο CGI trailer που κυκλοφόρησε για την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του τίτλου.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα