Ημερομηνίες διεξαγωγής για την Open Beta του Diablo II: Resurrected

Είμαστε περίπου ένα μήνα μακριά από την επίσημη κυκλοφορία του Diablo II: Resurrected, και η Blizzard έκανε γνωστό ότι θα διεξάγει δύο open beta test του τίτλου σε κονσόλες και PC, αρχής γενομένης από τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας.

Αρχικά θα έχουμε ένα early access open beta test, που

ξεκινά από την Παρασκευή 13 Αυγούστου στις 20:00, η οποία θα είναι διαθέσιμη για όλους τους παίκτες που έχουν προπαραγγείλει το παιχνίδι, ενώ η full open beta θα δοθεί σε όλους τους παίκτες και θα γίνει διαθέσιμη στις 20 Αυγούστου, την ίδια ώρα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, εκτός των Barbarian, Amazon και Sorceress classes που ήταν διαθέσιμες στην alpha test του τίτλου, οι παίκτες θα μπορούν επίσης να παίξουν και ως Paladin και Druid, και στις δύο beta tests περιόδους.

Κατά την διάρκεια των test, το online multiplayer κομμάτι του τίτλου θα είναι διαθέσιμο, επιτρέποντας έως και οκτώ άτομα να συμμετάσχουν και να δοκιμάσουν τον τίτλο σε συνεργασία ή να μονομαχήσουν μεταξύ τους σε PvP matches. Η open beta θα περιοριστεί μόνο στα δύο πρώτα Act του παιχνιδιού, αλλά δεν θα υπάρχει level cap, πράγμα που σημαίνει ότι οι παίκτες θα μπορούν να πειραματιστούν με διαφορετικά build για κάθε χαρακτήρα μέχρι την ολοκλήρωση των beta tests.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο πρόσβασης στα δυο beta tests, μπορείτε να βρείτε στο επίσημο FAQ εδώ.

Το Diablo II: Resurrected αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch και PC στις 23 Σεπτεμβρίου 2021.

The post Ημερομηνίες διεξαγωγής για την Open Beta του Diablo II: Resurrected appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα