Καινούργιο trailer από το Wanted: Dead

Το Wanted: Dead από το Soleil studio και publisher την 110 Industries, αποτελεί το πρώτο παιχνίδι της νεοσύστατης εταιρίας ανάπτυξης, η οποία περιλαμβάνει ανθρώπους που είχαν δουλέψει στα Ninja Gaiden και Dead or Alive. Στο τελευταίο trailer του τίτλου γίνεται μάλλον εμφανές το βιογραφικό των μελών της εταιρίας, μέσα από την παρουσίαση των επιλογών που θα έχουμε για την αντιμετώπιση των εχθρών.

Στο trailer τονίζεται ότι ενώ

η μάχη θα είναι σχετικά βατή, ο κάθε παίκτης θα πρέπει να μάθει τον τίτλο πολύ καλά αν θέλει να γίνει “master” του συστήματος μάχης. Θα πρέπει να μάθουμε πολύ καλά πότε είναι η στιγμή για την επίθεση, την άμυνα και την αντεπίθεση. Στη διάθεσή μας θα υπάρχουν πυροβόλα όπλα αλλά και ένα σπαθί για melee επιθέσεις. 

Από το trailer μαθαίνουμε ότι θα πρέπει πάντα να είμαστε σε κίνηση, με τους εχθρούς να πλησιάζουν και ίσως να περικυκλώνουν την πρωταγωνίστρια πολύ εύκολα αν μείνουμε σε ένα σημείο προσπαθώντας να προφυλαχθούμε από τους αντιπάλους μας. 

Τέλος, μαθαίνουμε για το skill tree, το οποίο θα περιέχει τρία βασικά “δέντρα”. Αυτά έχουν να κάνουν με την επίθεση, την άμυνα και τέλος το support -που έχει να κάνει με τους διάφορους support χαρακτήρες που θα είναι μαζί μας.

Το Wanted: Dead θα κυκλοφορήσει στις 14 Φεβρουαρίου για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S, Xbox One και PC -μέσω του Steam.

The post Καινούργιο trailer από το Wanted: Dead appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα