Καινούργιος τίτλος με τους Captain America και Black Panther

Φήμες είχαν ακουστεί τις τελευταίες μέρες ότι το studio της Amy Hennig -το Skydance New Media- ετοιμάζει το πρώτο του παιχνίδι στον κόσμο της Marvel και πιο συγκεκριμένα τοποθετημένο χρονικά στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Την Παρασκευή 9/9 πήραμε μία πολύ μικρή ιδέα από αυτό το project της σκηνοθέτιδος και σεναριογράφου μεγάλων τίτλων του παρελθόντος -όπως τα Uncharted,

Legacy of Kain κ.α.

Μάθαμε ότι έχουμε να κάνουμε με ένα narrative-driven, adventure παιχνίδι που θα διαδραματίζεται στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και θα έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε με τέσσερις χαρακτήρες. Όπως είναι λογικό για setting της Marvel, σε αυτή τη χρονική περίοδο θα πάρουμε τον έλεγχο ενός νεαρού Steve Rogers, του γνωστού μας Captain America. Μαζί του θα είναι ο Azzuri, ο παππούς του Black Panther που γνωρίζουμε από τα comics T’Challa, και αυτήν τη χρονική περίοδο είναι αυτός που φοράει τη στολή του προστάτη της Wakanda. Δίπλα τους θα είναι ο Gabriel Jones -στρατιώτης της Αμερικής και μέλος των Howling Commandos- και η Nanali -αρχηγός της κατασκοπικής δύναμης της Wakanda.

Ωστόσο, για την ώρα δεν γνωρίζουμε τίποτα περισσότερο για το project. Δεν έχουμε κάποια πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας, ούτε κάποιο χρονικό παράθυρο. Τέλος, δεν γνωρίζουμε ακόμα αν ο τίτλος θα είναι αποκλειστικός σε κάποια κονσόλα ή αν θα γίνει διαθέσιμος μόνο στα συστήματα νέας γενιάς.

The post Καινούργιος τίτλος με τους Captain America και Black Panther appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα