Καθυστέρηση στη διάθεση του Deliver Us Mars

Η KeokeN Interactive επιβεβαίωσε ότι το Deliver Us Mars δεν θα γίνει διαθέσιμο στην ημερομηνία κυκλοφορίας που είχε ανακοινωθεί προηγουμένως (27 Σεπτεμβρίου), αλλά ότι θα κυκλοφορήσει λίγους μήνες αργότερα, τον Φεβρουάριο του 2023. Η επερχόμενη συνέχεια του Deliver Us the Moon χαρακτηρίζεται ως το «πιο φιλόδοξο project του studio ανάπτυξης μέχρι στιγμής», και ως εκ τούτου, απαιτεί κάποιο επιπλέον χρόνο

ανάπτυξης.

“Είναι σημαντικό για εμάς αυτή η εμπειρία να είναι η καλύτερη που μπορεί να είναι κατά την κυκλοφορία”, αναφέρει ένα tweet από τον επίσημο λογαριασμό του Deliver Us Mars. “Με αυτό στο μυαλό, συλλογικά, πήραμε τη δύσκολη απόφαση να μεταφέρουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας στις 2 Φεβρουαρίου 2023, προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε σε αυτή τη φιλοδοξία”.

Η δήλωση του tweet συνεχίζει: “Αν και καταλαβαίνουμε ότι αυτά τα νέα μπορεί να είναι απογοητευτικά, είμαστε ενθουσιασμένοι που όλοι θα αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις του Άρη, θα διασχίσετε τα εχθρικά περιβάλλοντά του και θα ανακαλύψετε το μυστήριο των ARKs. Η υπομονή σας, θα μας επιτρέψει να προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία που μπορούμε”.

Το Deliver Us Mars θα δει την πρωταγωνίστρια Kathy Johanson (την οποία υποδύεται η Ellise Chappell των Poldark και Young Wallander) να κάνει ένα ταξίδι στον ομώνυμο Κόκκινο Πλανήτη, αναζητώντας τον χαμένο πατέρα της, Isaac, κατά τη διάρκεια μιας αποστολής για την ανάκτηση κολοσσιαίων πλοίων αποικισμού γνωστών ως ARKs.

Το Deliver Us Mars αναμένεται πλέον να κυκλοφορήσει στις 2 Φεβρουαρίου 2023 για PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One και PC.

An update on the release date of Deliver Us Mars: pic.twitter.com/1SrFqjL3zm

Deliver Us Mars (@DeliverUsMars) August 15, 2022

The post Καθυστέρηση στη διάθεση του Deliver Us Mars appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα