Με ένα εντελώς ανασχεδιασμένο σύστημα μάχης το Gotham Knights

Η WB Games Montreal επιβεβαίωσε μέσω μια συνέντευξης που παραχώρησε στην ιστοσελίδα Gameradar, ότι το σύστημα μάχης του Gotham Knights δεν θα είναι το ίδιο με τους Arkham τίτλους που έχουν κυκλοφορήσει. Να θυμίσουμε ότι η WB Games Montreal ήταν το studio ανάπτυξης πίσω από το Batman:

Arkham Origins του 2013.

“Έχουμε επανασχεδιάσει πλήρως το σύστημα μάχης για να λειτουργεί καλά σε co-op”, δήλωσε κατά την διάρκεια της συνέντευξης η Exec Producer του τίτλου, Fleur Marty. “Φυσικά, είμαστε ακόμα brawler τίτλος και ορισμένοι από τους μηχανικούς δεν θα είναι εντελώς ξένοι για τους ανθρώπους που έπαιξαν και απόλαυσαν τη Arkham σειρά, αλλά είναι από πολλές απόψεις πολύ διαφορετικοί”.

Η Marty επιβεβαίωσε ότι και οι τέσσερις playable χαρακτήρες – Nightwing, Robin, Batgirl και Red Hood – θα ανεβαίνουν επίπεδα ακόμη και αν επιλέξουμε να παίξουμε μόνο ως ένας χαρακτήρας.

“Δεδομένου ότι η εξέλιξη της ιστορίας μοιράζεται μεταξύ όλων των χαρακτήρων, είναι επίσης λογικό ότι δεν χρειάζεται να τους ανεβάζετε επίπεδα από το μηδέν κάθε φορά που θέλετε να αλλάξετε χαρακτήρα”, εξήγησε η Marty. “Παραμένει επίσης πολύ συνεπές όσον αφορά το κομμάτι της αφήγησης”.

“Από την στιγμή που τα άλλα μέλη της Batman οικογένειας είναι πάντα παρόντα με κάποιο τρόπο στο παρασκήνιο, ενώ είστε έξω στον κόσμο καταπολεμώντας το έγκλημα ή αποκαλύπτοντας το μυστήριο, δεν μένουν αδρανείς. Επομένως, είναι λογικό ότι προχωρούν και γίνονται ισχυρότερα“.

Ο Patrick Redding, Creative Director, από την πλευρά του επιβεβαίωσε ξανά ότι το Gotham Knights είναι η αρχή μιας νέας, πρωτότυπης ιστορίας του Batman και δεν συνδέεται με το Arkham σύμπαν που ξέρουμε από τους προηγούμενους τίτλους.

“Αυτό είναι ένα σύμπαν που πολλοί από εμάς στην ομάδα έχουμε επενδύσει από τότε που ήμασταν αρκετά μεγάλοι για να διαβάσουμε”, δήλωσε ο Redding. “Το πραγματικό τεστ ήταν όταν ξεκινήσαμε να δουλεύουμε με την DC και αρχίσαμε να μιλάμε για αυτό που θέλαμε για τους χαρακτήρες και ιστορίες και για τις συγκεκριμένες εξηγήσεις μας”.

Όσον αφορά τις ανησυχίες ότι το co-op κομμάτι του τίτλου θα είχε ως αποτέλεσμα να γίνει ένα “game-as-a-service” όπως το Marvel’s Avengers ή το Destiny 2, η WB Games Montreal επιβεβαίωσε από πέρυσι ότι το παιχνίδι θα μπορούσε να παιχτεί εντελώς solo και έχει σχεδιαστεί για co-op, και όχι ως ένα live always online παιχνίδι.

Το Gotham Knights αναμένεται να γίνει διαθέσιμο μέσα στο 2021, για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC.

The post Με ένα εντελώς ανασχεδιασμένο σύστημα μάχης το Gotham Knights appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα