Μέσα στον Απρίλιο η διάθεση του Metal Tales Overkill

Η εταιρεία ανάπτυξης Zerouno Games ανακοίνωσε ότι, μετά την ολοκλήρωση μιας άκρως επιτυχημένης καμπάνιας στο Kickstarter, το Metal Tales: Overkill, ο rogue-like 3D shooter τίτλος που αναπτύσσει με πηγή έμπνευσης τη ροκ μουσική, θα κυκλοφορήσει στα τέλη αυτού του μήνα για τις οικιακές κονσόλες.

Το Metal Tales: Overkill

αποτελεί ένα action-adventure τίτλο, στον οποίο η metal μουσική και η αδρεναλίνη έρχονται “σε σύγκρουση” για να προσφέρουν το απόλυτο rogue-like 3D guitar shooter. Οι παίκτες θα πρέπει να πολεμήσουν ενάντια σε μια κατάρα που σκεπάζει τον κόσμο και επηρεάζει τους αδελφούς μεταλλάδες και να τους απελευθερώσουν από ένα αρχαίο κακό.

Ο θεός Kuk έχει υπό την κατοχή του όλους τους θεούς της κιθάρας και μέσω εκείνων, όλους τους μεταλλάδες. Οργανώνοντας άπειρες συναυλίες, βοηθά τη λεγεώνα των μεταλλάδων ζόμπι να αφανίσουν κάθε πρωτότυπη δημιουργία των συγκροτημάτων της metal μουσικής και των αφοσιωμένων οπαδών τους. Καθώς οι λεγεώνες των μεταλλάδων χάνουν το πάθος τους, πέφτει στους ώμους ενός άνθρωπου (στους δικούς μας) το βάρος για αντιμετωπίσουμε την πρόκληση και να βγούμε νικητές.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μας θα πρέπει να επιλέξουμε το μονοπάτι μας προσεκτικά στα procedurally generated επίπεδα και πολεμήσουμε τις ορδές του κακού που θέλουν να μας καταστρέψουν.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τα βασικά χαρακτηριστικά του Metal Tales Overkill, σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης του.

Βασικά Χαρακτηριστικά

50+ αντικείμενα – Αποκτήστε νέες κιθάρες, χορδές, πετάλια, ενισχυτές, βιβλία και επικλήσεις.15 διαφορετικοί αντίπαλοι – για να εξοντώσετε με τον ρυθμό σας.8 Guitar Bosses – Αντιμετωπίστε τους στην απόλυτη ροκ αναμέτρηση!4 χαρακτήρες – Σας αρέσουν περισσότερο οι Metallica, οι Iron Maiden ή οι Black Sabbath; Επιλέξτε τον χαρακτήρα με τον οποίο ταυτίζεστε περισσότερο!3 έντονα περιβάλλοντα – Εξερευνήστε 3 διαφορετικά περιβάλλοντα: το Metal Den, το Metal Festival και την απόλυτη σκηνή συναυλιών… την ίδια την Κόλαση!6 επίπεδο – Ταξιδέψτε σε 6 διαφορετικά επίπεδα με ασταμάτητη ροκ ενέργεια.Procedurally generated επίπεδα – Ζήστε τα τυχαία δημιουργημένα επίπεδα που κάνουν κάθε ενασχόληση να μη μοιάζει με τις προηγούμενεςLocal co-op – Παίξτε μαζί με ένα φίλο σας.Σύστημα αποστολών – Ξεκλειδώστε νέες ικανότητες και αναβαθμίστε τα στατιστικά ανάμεσα στις προσπάθειες.Original soundtrack και τραγούδια διεθνών συγκροτημάτων – Παίξτε υπό τους ήχους ενός υπέροχου soundtrack. Είναι σίγουρο ότι θα ακούσετε κρυμμένα διαμάντια της metal μουσικής!

Το Metal Tales Overkill αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S και Nintendo Switch. Να σημειώσουμε ότι θα υπάρξει μια Deluxe έκδοση για το Nintendo Switch, που θα γίνει published απο την Tesura Games, που θα περιλαμβάνει ένα έγχρωμο manual, μια πένα κιθάρας και ένα φύλλο με αυτοκόλλητα.

The post Μέσα στον Απρίλιο η διάθεση του Metal Tales Overkill appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα