Νέα αναβολή στην κυκλοφορία του Elite Dangerous: Odyssey για κονσόλες

Η Frontier Developments, δημιουργός του Elite Dangerous, αποκάλυψε ότι το τεράστιο expansion του παιχνιδιού με το όνομα “Odyssey” θα καθυστερήσει για ακόμη μια φορά να γίνει διαθέσιμο στις κονσόλες, καθώς η ομάδα προσπαθεί να το επιδιορθώσει τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί στην έκδοσή του για PC.

Το Elite Dangerous: Odyssey κυκλοφόρησε για υπολογιστές στις 19 Μαΐου 2021, φέρνοντας για πρώτη φορά τη δυνατότητα για εξερεύνηση

των πλανητών με τα πόδια στο παιχνίδι. Ωστόσο, το λανσάρισμα του Odyssey συνοδεύτηκε από μια σειρά bugs και άλλων ζητημάτων, που απογοήτευσαν τους fans.

“Γνωρίζουμε και αποδεχόμαστε πλήρως την απογοήτευση που πολλοί από τους παίκτες μας είχαν κατά την ενασχόλησή τους με το Elite Dangerous Odyssey”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Frontier, David Braben, σε μια ανάρτηση του στο forum του τίτλου. “Η κοινότητα μίλησε, έχουμε ακούσει τα σχόλια με σαφήνεια και θα ενεργήσουμε βασισμένοι πάνω σε αυτά τα σχόλια”.

Ο Braben εξήγησε ότι η προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων του Elite Dangerous: Odyssey στους υπολογιστές, σημαίνει ότι οι εργασίες για την κυκλοφορία του στις κονσόλες δεν έχουν προχωρήσει τόσο γρήγορα όσο περίμενε η ομάδα και, λόγω αυτού, τα σχέδια για την κυκλοφορία του Elite Dangerous: Odyssey στις κονσόλες άλλαξαν ξανά.

“Τελικά, πιστεύουμε ότι είναι σωστό να εστιάσουμε τις προσπάθειές μας στη βασική εμπειρία του Elite Dangerous Odyssey για τις πλατφόρμες στις οποίες έχει κυκλοφορήσει, πριν ανοιχτούμε σε περισσότερες. Γνωρίζουμε ότι η δουλειά που κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία των παικτών του Elite Dangerous Odyssey στους υπολογιστές θα ωφελήσει και τις άλλες πλατφόρμες στο μέλλον, αλλά οι ημερομηνίες και οι λεπτομέρειες για τις console πλατφόρμες πρόκειται να αλλάξουν”, συνέχισε ο Baben.

“Δεν θέλουμε να βιαστούμε στο να επιβεβαιώσουμε τυχόν ημερομηνίες ή αλλαγές που θα έχουμε στην κυκλοφορία για τις κονσόλες, καθώς πρέπει να παραμείνουμε πλήρως επικεντρωμένοι στη βασική εμπειρία του Elite. Μόνο όταν αισθανόμαστε ότι τα θεμέλια της PC έκδοσης είναι σταθερά, θα είμαστε σε θέση να επανατοποθετήσουμε τo roadmap του τίτλου για τις κονσόλες στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας”.

Να θυμίσουμε ότι η κυκλοφορία του Elite Dangerous: Odyssey για τα Xbox και PlayStation έχει ήδη σημειώσει μια πολύ μεγάλη καθυστέρηση νωρίτερα φέτος, μετακινώντας τη διάθεσή του από τις αρχές του 2021 στο φθινόπωρο του 2021 λόγω καθυστερήσεων που σχετίζονται με την πανδημία του COVID-19 .

The post Νέα αναβολή στην κυκλοφορία του Elite Dangerous: Odyssey για κονσόλες appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα