Νέα καθυστέρηση στη διάθεση της Early Access για το Baldur’s Gate 3

Έξι ημέρες επιπλέον υπομονή.

Η Larian Studios ανακοίνωσε ότι θα έχουμε μια ακόμα αλλαγή στην ημερομηνία διάθεσης της early access έκδοσης για το Baldur’s Gate 3. Ευτυχώς, η καθυστέρηση μπορούμε να πούμε ότι δεν είναι τρομερά μεγάλη, καθώς πλέον το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο στις αρχές Οκτωβρίου, μόλις ολοκληρωθούν οι τελικές δοκιμές-ρυθμίσεις στους τομείς της σταθερότητας και localization του τίτλου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η early access έκδοση του Baldur’s Gate 3 θα

επιτρέπει στους παίκτες να παίξουν μέχρι το επίπεδο 4, να λάβουν μέρος σε περίπου 80 μάχες, να συναντήσουν και να αλληλεπιδράσουν με 596 NPCs, να εξαπολύουν 146 ξόρκια και, τέλος, να δοκιμάσουν τον τίτλο σε ένα online mode τεσσάρων παικτών. Συνολικά, η διάρκεια της κύριας αποστολής του παιχνιδιού θα απαιτεί περίπου 25 ώρες για να ολοκληρωθεί.

Η Early Access του Baldur’s Gate 3 θα γίνει διαθέσιμη για PC (Steam, GOG) και Google Stadia στις 6 Οκτωβρίου, με την ημερομηνία ή την περίοδο διάθεσης της κανονικής έκδοσης του τίτλου να παραμένει άγνωστη.

We have bad news, and good news. But first, the bad news! We're delaying to October 6, by a week. We'll be back later today with the romance & companionship update to pick you all up again. pic.twitter.com/j2NOEk4jAi

— Baldur's Late (@larianstudios) September 23, 2020pcstadia
Keywords
Τυχαία Θέματα