Νέες λεπτομέρειες για το Horizon Forbidden West

Η Sony και η Guerrilla Studio, έδωσαν στη δημοσιότητα μια σειρά από νέες λεπτομέρειες για το Horizon Forbidden West που αναπτύσσει η δεύτερη, μέσα από ένα νέο post στο PlayStation Blog.

Σε αυτό το blog post, η Guerilla Studio

επιχειρεί να μας αποκαλύψει κάποιες από τις πτυχές του συστήματος των μαχών του τίτλου, όπως επίσης λεπτομέρειες για τις απειλές που θα συναντήσουμε κατά την διάρκεια του ταξιδιού της Aloy αλλά και πως μπορούμε να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο για αυτές.

Οι Charles Perain και Richard Oud, Combat Designer και Gameplay Animation Director της Guerrilla Studio αντίστοιχα, αναφέρουν στο post τους στόχους που είχαν θέσει σχετικά με τη σημαντική βελτίωση του συστήματος μάχης από τον πρώτο τίτλο της σειράς, Horizon Zero Dawn αλλά και για το πως σκοπεύουν να ενισχύσουν τον βαθμό της ελευθερίας των επιλογών κατά την προσέγγιση μας στις μάχες του Horizon Forbidden West.

Περισσότερα μπορείτε να βρείτε στο blog post εδώ. Επίσης μπορείτε να βρείτε τα τέσσερα προηγούμενα post του Horizon Forbidden West στους παρακάτω συνδέσμους. (Post 1) (Post 2) (Post 3) (Post 4).

Το Horizon Forbidden West πρόκειται να κυκλοφορήσει για PlayStation 5 και PlayStation 4 στις 18 Φεβρουαρίου 2022.

The post Νέες λεπτομέρειες για το Horizon Forbidden West appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα