Νέες πληροφορίες για το remake του Dead Space

Στις αρχές του καλοκαιριού η EA εξέπληξε ευχάριστα τους φίλους του horror genre και δη τους φίλους της επιτυχημένης διαστημικής σειράς Dead Space, ανακοινώνοντας τα σχέδια της για ένα σύγχρονο remake του αρχικού τίτλου. Ωστόσο, οι αρχικές πληροφορίες για τον τίτλο ήταν ελάχιστες.

Ευτυχώς, τέλος σε αυτή την «ξηρασία» ήρθε να βάλει η EA Motive Studio (εταιρεία με βάση το Toronto, υπεύθυνη για το remake του τίτλου), η οποία έδωσε στη δημοσιότητα νέες πληροφορίες για τον επερχόμενο remake καθώς

και αρκετό early pre-production footage. Μέσα από ένα livestream που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 31/8, οι developers αναφέρθηκαν στις αλλαγές και στις βελτιώσεις που σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν στο παιχνίδι, όπως τα ανανεωμένα περιβάλλοντα με περισσότερες λεπτομέρειες, shaders, φωτισμούς και εφέ.

Ακόμα, η ΕΑ Motive προανήγγειλε αλλαγές και στο gameplay του παιχνιδιού, προσθέτοντας στο σύστημα διαμελισμού των αντιπάλων και τη δυνατότητα «ξεφλουδίσματος», δηλαδή σκισίματος της σάρκας των αντιπάλων necromorphs από τα κόκκαλά τους. Τέλος, ανανέωση θα υπάρξει και στα τμήματα gameplay μηδενικής βαρύτητας (Zero-G Gameplay), ώστε να εναρμονίζονται καλύτερα με τα αντίστοιχα των sequels της σειράς.

Το livestream, βέβαια, δεν έμεινε μόνο σε τεχνικά θέματα, αλλά εστίασε και στην ιστορία του remake, με τον creative director, τον Roman Campos-Oriola, να καθησυχάζει το κοινό ότι η εταιρεία δεν θα προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό στόρι αλλά θα φροντίσει να το τοποθετήσει καλύτερα στο ευρύτερο universe του Dead Space, ώστε να συνάδει με τα sequels, τα βιβλία και την animated σειρά. Παράλληλα, επιβεβαίωσε ότι ο voice actor που θα δώσει φωνή στον πρωταγωνιστή της σειράς Isaac, πρόκειται να είναι ο Gunner Wright, ο ηθοποιός που τον υποδύθηκε στα επόμενα παιχνίδια της σειράς.

Εμείς να υπενθυμίσουμε ότι το νέο Dead Space έρχεται σε PC, Xbox Series X/S και PS5 με το χρονικό παράθυρο κυκλοφορίας να μην έχει ακόμα οριστεί. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το μισάωρο stream της ΕΑ Motive Studio.

The post Νέες πληροφορίες για το remake του Dead Space appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα