Νέο IP ετοιμάζει η IO Interactive

Η IO Interactive, δημιουργός της σειράς Hitman, φαίνεται ότι έχει πάρει φορά και εργάζεται πυρετωδώς επάνω σε διαφορετικά projects, καθώς παρέχει συνεχή υποστήριξη για το Hitman III, εργάζεται πάνω στον νέο James Bond (με την ονομασια “Project 007”), και, τέλος, το studio ανάπτυξης

με έδρα τη Δανία, εργάζεται επίσης επάνω σε ένα νέο IP φαντασίας, το οποίο σύμφωνα με φήμες θα μπορούσε να είναι αποκλειστικό για τις κονσόλες Xbox.

Σύμφωνα με το Windows Central, η Microsoft και η IO Interactive βρίσκονται σε συνομιλίες σχετικά με ένα νέο, φανταστικό RPG με το κωδικό όνομα “Project Dragon”, δεδομένης της αξιοπιστίας των καταχωρίσεων αγγελιών που δημοσιεύτηκαν για θέσεις εργασίας επάνω στον multiplayer τομέα στο studio της εταιρείας στο Μάλμο της Σουηδίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο παιχνίδι θα μπορούσε να είναι ένα connect-world RPG σε ένα νέο σύμπαν φαντασίας.

Θα πρέπει να περιμένουμε μια επίσημη επιβεβαίωση -ενδεχομένως στο πλαίσιο της επερχόμενης έκθεσης Ε3- για το αν όντως η εταιρεία θα εξοπλίσει τις πλατφόρμες της Microsoft με μια ακόμα αποκλειστικότητα.

The post Νέο IP ετοιμάζει η IO Interactive appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα