Νέο “ΑΑΑ” multiplayer IP θα εκδόσει η Sony

H Sony ανακοίνωσε ότι ήρθε σε συμφωνία, μέσω του brand PlayStation, με την Firewalk Studios, για να εκδόσει το νέο, triple-A multiplayer IP που ετοιμάζει η δεύτερη.

Η Firewalk Studios ξεκίνησε την πορεία της το 2018 και έχει ως επικεφαλής τους πρώην developers του Destiny, Tony Hsu, Ryan

Ellis και Elena Siegman. Να σημειώσουμε ότι τα υπόλοιπα άτομα που απαρτίζουν την ομάδα ανάπτυξης της Firewalk έχουν εργαστεί κατά το παρελθόν σε τίτλους όπως οι BioShock,  Apex Legends,  Mass Effect, Call of Duty και Halo.

Όσον αφορά στο triple-A νέο IP, το studio αναφέρει ότι θα δημιουργήσει έναν νέο, πρωτότυπο multiplayer τίτλο που “θα προσφέρει εκπληκτικές στιγμές για τους παίκτες σε όλο τον κόσμο” και ότι αυτή την περίοδο βρίσκεται ήδη σε στάδιο εκτεταμένων δοκιμών, χωρίς να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες. Λογικά στο επόμενο State of Play μπορεί να έχουμε μια κανονική αποκάλυψη.

A new AAA multiplayer IP is underway from PlayStation and the veteran developers at @FirewalkStudio. Details on the new partnership: https://t.co/JigyQ1R5i0 pic.twitter.com/u5L5HeXCGg

PlayStation (@PlayStation) April 22, 2021

The post Νέο “ΑΑΑ” multiplayer IP θα εκδόσει η Sony appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα