Νέο gameplay από το Battlefiled 2042

Η EA και η DICE έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο gameplay trailer για το Battlefield 2042, προσφέροντας την ευκαιρία να ρίξουμε μια πρώτη ματιά σε πέντε από τους δέκα Specialists που θα είναι διαθέσιμοι προς επιλογή στο παιχνίδι κατά την κυκλοφορία του. Συγκεκριμένα, μπορούμε να δούμε τους Navi Rao, Santiago ‘Dozer’ Espinoza, Emma ‘Sundance’ Rosier, Ji-Soo. Paik και Constantin ‘Angel’ Anghel.

Έχοντας

ως βάση τα καθιερωμένα Class αρχέτυπα των Battlefield, κάθε Specialist έχει τα δικά του μοναδικά Speciality και Trait, που καθορίζουν τον τρόπο παιχνιδιού τους. Οι παίκτες θα μπορούν να προσαρμόσουν πλήρως το loadout του κάθε Specialist, να επιλέξουν τον ρόλο τους στο πεδίο της μάχης και να δημιουργήσουν τη δική τους ομάδα μέσω του νέου Specialist συστήματος.

Επιλέγοντας και προετοιμάζοντας τον Specialist μας, θα μπορούμε να “χτίσουμε συνέργειες (synergies)” εντός της ομάδας μας και να «ενδυναμώσουμε την ομάδα μας» για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε κατάσταση προκύψει.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο gameplay video παρακάτω.

Το Battlefield 2042 έχει προγραμματιστεί για κυκλοφορία σε Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC στις 19 Νοεμβρίου.

The post Νέο gameplay από το Battlefiled 2042 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα