Νέο στούντιο από πρώην μέλη της Criterion

Την δημιουργία ενός νέο studio έκανε γνωστή μια ομάδα βετεράνων της gaming βιομηχανίας, οι οποίοι πρόσφατα αποχώρησαν από την Criterion. Το νέο studio θα ονομάζεται Fuse Games και θα έχει ως βασικό στόχο τη δημιουργία AAA τίτλων.

Η νέα ομάδα ιδρύθηκε από

τους: Matt Webster με ρόλο γενικό διευθυντή του studio, τον επικεφαλής περιεχομένου Steve Uphill, τον επικεφαλής παραγωγής Pete Lake, τον επικεφαλής τεχνολογίας Andrei Shires και τον επικεφαλής επιχειρήσεων Alan McDairmant.

Σύμφωνα με τον Webster: “Ακόμα και η πρόσφατη ιστορία μας περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα τίτλων. Προφανώς τα arcade racers και τα open world racers είναι αυτά που γνωρίζουμε πολύ καλά αλλά έχουμε δουλέψει επίσης και σε άλλα είδη παιχνιδιών όλα αυτά τα χρόνια, όπως τα Battlefront και Battlefield ενώ επίσης έχουμε αποκτήσει εμπειρία και στο VR. Ξέρουμε σε τι είμαστε καλοί και αυτό καλύπτει πλέον ένα ευρύ φάσμα. Μόλις επιλέξουμε το είδος που θέλουμε να αφοσιωθούμε και να εργαστούμε θα επιδιώξουμε να έχουμε ηγετική θέση σε αυτό“.

Η Fuse Games βρίσκεται στη διαδικασία εύρεσης γραφείου στο Guildford του Ηνωμένου Βασιλείου και έχει ως στόχο να υιοθετήσει μια υβριδική προσέγγιση εργασίας. Το πρώτο της παιχνίδι θα είναι ένας AAA τίτλος για κονσόλες και PC, αν και ακόμα δεν γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες.

The post Νέο στούντιο από πρώην μέλη της Criterion appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα