Νέο trailer για το Redfall

Η Bethesda και η Arkane, δημιουργός πίσω από τη σειρά Dishonored, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για το Redfall, που ετοιμάζει η δεύτερη, μέσω του οποίου παρουσιάζονται μερικά στοιχεία του open world, story-driven, vampire-slaying first-person shooter που αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox και PC τον επόμενο χρόνο.

Το video

προσφέρει την ευκαιρία για μια πιο προσεκτική ματιά στο νησί όπου εμείς και η co-op ομάδα των παικτών θα βρεθούμε παγιδευμένοι, πολιορκημένοι από μια λεγεώνα αιμοδιψών vampireς, αφήνοντάς μας αποκομμένους από τον υπόλοιπο κόσμο.

Ο τίτλος θα δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να επιλέξουν ανάμεσα σε ήρωες όπως τον Jacob Boyer με ένα φασματικό τουφέκι ελεύθερου σκοπευτή και το psychic κοράκι, την Remi De La Rosa με το ρομποτικό drone επίθεσης Bribón, τον cryptic hunter Devinder ‘Dev’ Crousley που χειρίζεται διάφορα gadget, και την super-powered φοιτήτρια βιοϊατρικής μηχανικής Layla Ellison.

Μπορείτε να δείτε το νέο trailer παρακάτω.

Θα έχουμε τη δυνατότητα να οργανώσουμε ομάδες και να εξολοθρεύσουμε vampire σε co-op για έως και τέσσερις παίκτες ή να παίξουμε μόνοι μας όταν το Redfall κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S και PC το 2023, ενώ θα είναι διαθέσιμο Day One μέσω του Xbox Game Pass.

The post Νέο trailer για το Redfall appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα