Νέο υλικό από το The Lord of the Rings: Gollum

Μαζί με λεπτομέρειες για το gameplay του.

Η Daedelic Entertainment έδωσε στη δημοσιότητα, μέσω του IGN, ένα νέο teaser trailer για το Lord of the Rings: Gollum, όπως επίσης και μερικές λεπτομέρειες για το gameplay του.

Η ομάδα ανάπτυξης της Daedelic Entertainment περιγράφει το The Lord of the Rings:

Gollum ως παιχνίδι δύο πτυχών. Η πρώτη σημαντική πτυχή του θα αποτελεί το stealth "αναμεμιγμένο με ένα vertical climbing parkour", με τον επικεφαλής σχεδιαστή Martin Wilkes να συγκρίνει αυτή την πτυχή με ένα παιχνίδι της σειράς Prince of Persia.

"Είναι κυρίως ένα non-combat παιχνίδι, αλλά ο Gollum θα είναι σε θέση να βγάζει από τη μέση κρυφά τους εχθρούς. Ωστόσο, αυτό δεν θα είναι εύκολο και έρχεται πάντα με μεγάλους κινδύνους. Θέλουμε οι παίκτες να σταθμίζουν προσεκτικά αυτές τις συναντήσεις. Άλλωστε, το δυνατό σημείο του Gollum είναι η πονηρία και όχι η μάχη”, συνέχισε ο Wilkes.

Η άλλη σημαντική πτυχή του παιχνιδιού είναι η αφήγηση, που βλέπει τον πρωταγωνιστή μας να αναγκάζεται σε επιλογές μέσω διαλόγου και σκληρές αποφάσεις, καθώς τα δύο μισά της προσωπικότητάς του - Smeagol και Gollum - παλεύουν για τον έλεγχο. Η Deadelic επιβεβαίωσε στο IGN ότι το Gollum θα αποτελεί ένα prequel των βιβλίων Lord of the Rings, οπότε δεν θα μπερδεύεται με τις υπάρχουσες ιστορίες του Lord of the Rings.

Σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης, το παιχνίδι θα είναι δομημένο σε σύνολα επιπέδων και κόμβων παρά σε έναν πραγματικό ανοιχτό κόσμο, με τα περιβάλλοντα να βασίζονται στις περιγραφές των βιβλίων και όχι στο όραμα που έφερε ο Peter Jackson στις οθόνες των κινηματογράφων με την τριλογία του Lord of the Rings.

“Η προσέγγισή μας, λοιπόν, είναι να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό και διακριτικό στυλ, αλλά ταυτόχρονα να μην παρεκκλίνουμε εντελώς από τα εμβληματικά σχήματα που είναι γνωστά από τις ταινίες. Ο Dark Tower του Sauron θα εξακολουθεί να μοιάζει με πύργο και όχι σαν ένα ευρύ φρούριο, ακόμη και αν τα βιβλία θα επέτρεπαν μια τέτοια ερμηνεία", εξηγεί ο Art Director, Mathias Fischer.

Το The Lord of the Rings: Gollum πρόκειται να γίνει διαθέσιμο για Xbox Series X, PlayStation 5 και PC μέσα στο 2021.

pcPS5Xbox One Series X
Keywords
Τυχαία Θέματα