Νέο υλικό για το Remnant: From the Ashes

Μέσω του νέου Swamps of Corsus.

Στις 4/6 έγινε διαθέσιμο το expansion “Swamps of Corsus” του Remnant: From the Ashes για τις οικιακές κονσόλες –Xbox One και PlayStation 4-, φέρνοντας στον τίτλο το νέο roguelike «Survival Mode», βάζοντας τους παίκτες να ξεκινούν μόνο με ένα Repeater Pistol, έχοντας ως στόχο να μπορέσουν να παλέψουν για να παραμείνουν ζωντανοί όσο το δυνατόν περισσότερο. Το premium DLC

θα προσθέτει επίσης μια σειρά από νέο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων νέων bosses, events και quest.

Όσοι προμηθευτούν το DLC, θα βρεθούν σε μια αναβαθμισμένη έκδοση του κόσμου του Corsus όταν δοκιμάσουν τις δυνάμεις και τις ικανότητες τους στο Adventure Mode, ενώ όταν δοκιμάσουν το Survival Mode, θα βρεθούν σε μια τυχαία τοποθεσία του Λαβύρινθου όπου η συνεχής απειλή ενός permadeath, βρίσκεται σε κάθε γωνία. Στόχος των παικτών είναι να προχωρήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο με μία μόνο ζωή, χρησιμοποιώντας μόνο το πιστόλι τους, μια χούφτα από scrap υλικό και ορισμένα cosmumable αντικείμενα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ομάδα ανάπτυξης, το ταξίδι των παικτών μέσα στον κόσμο του Swamps of Corsus, θα ξεκινήσει από κατεστραμμένα Worlds Stones, και κατά τη διάρκεια του θα βρεθούν σε διάφορα biomes πολεμώντας ορδές εχθρών που γίνονται όλο και δυνατότεροι σε κάθε stage. Για τις προσπάθειές τους στο Survival Mode, οι παίκτες θα μπορούν να κερδίσουν νέα όπλα όπως το Hero's Sword, το νέο Carapace Armor, νέα mods και πολλά άλλα.

ps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα