Νέος Dungeons & Dragons τίτλος υπό ανάπτυξη

Ένας νέος Dungeons & Dragons τίτλος είναι στα σκαριά από την Invoke Studios – παλαιότερα γνωστή ως Tuque Games, την ομάδα πίσω από την ανάπτυξη του περσινού Dungeons & Dragons: Dark Alliance.

Η Wizards of the Coast,

η εταιρία η οποία είναι και εκδότρια των D&D και πλέον και ιδιοκτήτρια της Invoke, ανακοίνωσε την ανάπτυξη του παιχνιδιού και έδωσε κάποιες αρχικές αν και ελάχιστες πληροφορίες.

Στο δελτίο τύπου της ανακοίνωσης, η Wizards of the Coast γνωστοποίησε την αλλαγή ονόματος του πρόσφατα εξαγορασμένου στούντιο καθώς επίσης ανέφερε και τους στόχους της εταιρίας για το στούντιο. Σύμφωνα με την Wizards of the Coast η Invoke είναι “ένα από τα μεγαλύτερα στούντιο του Μόντρεαλ και επικεντρώνεται στην ανάπτυξη AAA τίτλων φαντασίας”.

Το εν λόγω project διευθύνεται από τον Dominic Guay, έναν βετεράνο της βιομηχανίας και πρώην μέλος της Ubisoft. Ο Guay εργάστηκε στο παρελθόν στη σειρά των Splinter Cell πριν γίνει παραγωγός του αρχικού Watch Dogs και του sequel του.

Ο Guay εργάζεται επί του παρόντος με μια ομάδα 80 ατόμων πάνω στον τίτλο, με στόχο ο αριθμός των εργαζομένων πάνω στο project να αυξηθεί στους 200 μέχρι το 2025. Σύμφωνα με τον Guay : «Εργαζόμαστε πάνω στη μεγαλύτερη και πιο δημοφιλή επωνυμία παιχνιδιών ρόλων φαντασίας, στο Dungeons & Dragons. Μια επωνυμία, με 50 χρόνια ιστορίας πίσω της, που εμπνέει τους προγραμματιστές και μας δίνει τεράστια δημιουργική ελευθερία. Η εστίασή μας είναι στη δημιουργία ενός AAA τίτλου υψηλής ποιότητας και έχουμε τα μέσα για να πετύχουμε τους στόχους μας».

The post Νέος Dungeons & Dragons τίτλος υπό ανάπτυξη appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα