Νοέμβριος με παιχνίδι και για PS5 στο PlayStation Plus

Ιδιαίτερος μήνας είναι ο Νοέμβριος για το PlayStation Plus, αφού είναι αναμένεται η κυκλοφορία του PlayStation 5. Η ανακοίνωση των τίτλων του Νοεμβρίου έκρυβε μία μικρή έκπληξη.

Οι ενεργοί συνδρομητές της υπηρεσίας θα λάβουν ένα επιπλέον παιχνίδι, αποκλειστικά για PlayStation 5. Ο λόγος για το… Bugsnax το οποίο η gaming κοινότητα έχει ήδη “αγκαλιάσει” με τον δικό της τρόπο. Μέσω της υπηρεσίας θα διατεθεί

η PS5 έκδοση του Bugsnax, και όχι αυτή για PlayStation 4, στις 12 Νοεμβρίου όταν και κυκλοφορεί η κονσόλα στην αγορά της Αμερικής.

Ταυτόχρονα η εταιρία δημοσιοποίησε και την τελική λίστα της PlayStation Plus Collection. Πρόκειται για μία βιβλιοθήκη επιλεγμένων τίτλων του PlayStation 4, αποκλειστικών και μη. Οι συνδρομητές της υπηρεσίας θα έχουν πρόσβαση στο σύνολο των τίτλων για όσο καιρό ανανεώνουν την συνδρομή τους. Η PlayStation Plus Collection θα γίνει διαθέσιμη στις 19 Νοεμβρίου στην Ευρώπη, μαζί με το PS5.

Λίστα τίτλων της PS+ CollectionBloodborneDays GoneDetroit: Become HumanGod of WarInfamous Second SonRatchet and Clank The Last GuardianThe Last of Us RemasteredUntil DawnUncharted 4: A Thief’s EndBatman: Arkham KnightBattlefield 1Call of Duty: Black Ops IIIZombies Chronicles EditionCrash Bandicoot N. Sane TrilogyFallout 4Final Fantasy XV Royal EditionMonster Hunter: WorldMortal Kombat XPersona 5Resident Evil 7 biohazard

Οι συγκεκριμένοι τίτλοι θα τρέχουν μέσω του backwards compatibility προγράμματος του PS5 και σύμφωνα με την Sony θα έχουν βελτιωμένο ή πιο σταθερό framerate μέσω του Game Boost του PlayStation 5. Ταυτόχρονα θα εποφελούνται και από τον SSD του συστήματος για μικρότερους χρόνους φόρτωσης.

Όσον αφορά το PlayStation 4, οι ενεργοί συνδρομητές της υπηρεσίας θα μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν τα Middle-earth: Shadow of War και Hollow Knight Voidheart Edition, στις 3 Νοεμβρίου. Μέχρι την ίδια ημέρα θα είναι διαθέσιμα και τα παιχνίδια του Οκτωβρίου, δηλαδή τα Need for Speed Payback και Vampyr.

The post Νοέμβριος με παιχνίδι και για PS5 στο PlayStation Plus appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα