Ο Neil Druckman μίλησε για τον επόμενο τίτλο της Naughty Dog στο Summer Game Fest

Μπορεί η έκπληξη της Naughty Dog με τη διαρροή του The Last of Us remake να είχε χαλάσει λίγες ώρες πριν την επίσημη αποκάλυψή της όμως ο Neil Druckman δεν μας άφησε έτσι. Ο επικεφαλής της Naughty Dog εμφανίστηκε στη σκηνή του Summer Game Fest και μοιράστηκε κάποιες πληροφορίες για τον επόμενο μεγάλο τίτλο

του studio.

Όπως ανέφερε, η Naughty Dog αυτή τη στιγμή εργάζεται πάνω σε διάφορα project. Ένα από αυτά ξεκίνησε ως multiplayer mode -κλείνοντας το μάτι στο multiplayer του The Last of Us Part II- όμως σύντομα απέκτησε δική του ταυτότητα και έγινε κάτι μεγάλο.

Πρόκειται για ένα ξεχωριστό storyline, το οποίο εξελίσσεται σε ένα διαφορετικό σημείο των ΗΠΑ, και αυτό όλα δείχνουν πως είναι το San Fransisco. Ο δημιουργός της σειράς The Last of Us ανέφερε πως το νέο αυτό δημιούργημα είναι μεγαλύτερο από όλα τα single player παιχνίδια που έχει κυκλοφορήσει το studio μέχρι σήμερα. Ωστόσο, οι φίλοι της Naughty Dog θα πρέπει να έχουνυπομονή καθώς περισσότερες πληροφορίες για το εν λόγω project θα γίνουν γνωστές μέσα στο 2023.

Λίγο αργότερα, ο δημιουργός αποκάλυψε πως τα γυρίσματα της σειράς The Last of Us ολοκληρώνονται αύριο, 10/6/2022. Έπειτα, στη σκηνή ανέβηκαν οι Troy Baker και Ashley Johnson για να μιλήσουν για τα επόμενα βήματά τους. Ένα από αυτά είναι και το remake του The Last of Us Part I. Όπως ανέφερε ο Neil Druckman, πρόκειται για την ολοκληρωμένη έκδοση του ιστορικού τίτλου, ο οποίος «έχει φτιαχτεί από το μηδέν», τουλάχιστον σε τεχνικό επίπεδο, όπως μαρτύρησαν και τα συγκριτικά που προβλήθηκαν.

Με το trailer του The Last of Us Part I, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 2 Σεπτεμβρίου 2022, έριξε αυλαία το φετινό Summer Game Fest.

The post Ο Neil Druckman μίλησε για τον επόμενο τίτλο της Naughty Dog στο Summer Game Fest appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα