Ο Shawn Layden εντάσσεται στο δυναμικό της Tencent Games

Ο πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Sony Interactive Entertainment America, Shawn Layden, εντάχθηκε στην Tencent Games ως σύμβουλος στρατηγικής, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω ενός update στο προφίλ του στο Linkedin.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να μοιραστώ ότι πρόσφατα εντάχθηκα στην Tencent Games

ως σύμβουλος στρατηγικής. Σε αυτόν τον νέο ρόλο, ελπίζω να συμβουλεύσω, να βοηθήσω και να υποστηρίξω την ομάδα της Tencent καθώς εμβαθύνει τις δραστηριότητες και τις δεσμεύσεις της στον κλάδο, στον οποίο έχω αφιερώσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας μου.

Βρισκόμαστε σε μια καθοριστική στιγμή της εποχής για το gaming και τη διαδραστική ψυχαγωγία. Υπάρχουν πολλοί πιθανοί δρόμοι μπροστά μας, αλλά μόνο λίγοι εξ αυτών οδηγούν σε ορίζοντες πιο διευρυμένους, περιεκτικούς, εποικοδομητικούς, εμπνευσμένους αλλά και βιώσιμους. Είμαι ενθουσιασμένος που συνεχίζω αυτό το ταξίδι ανακάλυψης και ευχαριστώ την Tencent για την ευκαιρία που μου δίνει».

Υπενθυμίζουμε πως ο πιο πρόσφατος ρόλος του Shawn Layden στο PlayStation ήταν αυτός του προέδρου των Worldwide Studios. Προηγουμένως ήταν πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του αμερικανικού κομματιού του PlayStation, και από το 1987, όταν και εντάχθηκε στη Sony, είχε «υπηρετήσει» την ιαπωνική εταιρία από διάφορα πόστα, μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2019 όταν και αποχώρησε από αυτήν.

The post Ο Shawn Layden εντάσσεται στο δυναμικό της Tencent Games appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα