Οι ανακοινώσεις του πρόσφατου Nintendo Direct mini

Όλοι οι τίτλοι των 3rd party developers για το προσεχές διάστημα

Μια σειρά από ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις επεφύλασσε η Nintendo για τους κατόχους του Nintendo Switch, περιλαμβάνοντας τίτλους που αναμένονται να γίνουν διαθέσιμοι αρχής γενομένης από σήμερα και μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η

σειρά Monster Hunter της Capcom έρχεται δυναμικά στο Nintendo Switch, με την κυκλοφορία δύο τίτλων της σειράς για το ερχόμενο διάστημα. Ο πρώτος τίτλος ακούει στο όνομα Monster Hunter Rise. Ακολουθώντας τη γνωστή gameplay συνταγη της σειρά, το Monster Hunter Rise θα προσφέρει την ευκαιρία στους παίκτες να κάνουν χρήση ενός ειδικού εξοπλισμού που θα τους επιτρέπει να εξερευνούν το περιβάλλον πιο γρήγορα, ένα Palamo που θα μπορούν να ιππεύουν, τους γνώριμους μαχητές Palico, ενώ θα μπορούν να κυνηγήσουν τέρατα μόνοι τους, ή παρέα με άλλους παίκτες. Τo Monster Hunter Rise θα προσφέρει επίσης τη δυνατότητα κυνηγιού σε ένα ανοικτό περιβάλλον, όπου δεν θα χρειάζεται η μετάβαση από ένα τμήμα του σε άλλο. Αργότερα μέσα στο καλοκαίρι θα διατεθεί και το Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin, το οποίο και θα προσφέρει μια πιο story-oriented, RPG εμπειρία, όπως ακριβώς και ο προκάτοχός του.

Από σήμερα ξεκινούν και οι προπαραγγελίες για το Fitness Boxing 2, ενός τίτλου που συνδυάζει ρυθμικότητα και εξάσκηση σε τεχνικές του boxing και που έρχεται στις 4 Δεκεμβρίου, αλλά και του ισομετρικού τίτλου στρατηγικής και δράσης Empire of Sin. Το Disgaea 6: Defiance of Destiny αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Nintendo Switch το ερχόμενο καλοκαίρι, προοσφέροντας τη γνώριμη συνταγή στρατηγικής και μάχης, ενώ οι συνδρομητές του Nintendo Switch Online θα μπορούν να δοκιμάσουν το προηγούμενο παιχνίδι της σειράς, το Disgaea 5: Complete για μία περίπου εβδομάδα, ξεκινώντας από την επόμενη Τετάρτη 23/09. Μέσα στη χρονιά που διανύουμε θα διατεθεί και μια έκδοση για το Sniper Elite 4, για ακόμα περισσότερο tactical shooting...και slow-motion εκτελέσεις με snipes. Για τους λάτρεις του golf, μια φυσική έκδοση του PGA Tour 2K21 θα γίνει διαθέσιμη στις 25 Σεπτεμβρίου, ενώ οι λάτρεις των 3D platformers θα χαρούν με την έλευση του Balan Wonderworld στις 26 Μαρτίου, ενός πανέμορφου τίτλου όπου οι παίκτες εξερευνούν έναν κόσμο, κάνοντας χρήση 80 διαφορετικών στολών, η κάθε μία με τη δική της ικανότητα, υπερνικώντας τις προκλήσεις που καραδοκούν. Οι οπαδοί των JRPGs θα έχουν ακόμα έναν λόγο να περιμένουν τη νέα χρονιά, καθώς μέσα στο 2021 αναμένεται να κυκλοφορήσει και το Rune Factory 5.

Εντός της ημέρας έχουμε και τη διάθεση τριών νέων τίτλων. Το The Long Dark είναι ένα action παιχνίδι επιβίωσης και εξερεύνησης ενός μετααποκαλυπτικού κόσμου μετά από μια γεομαγνητική καταστροφή, ενώ το Hades φέρνει έναν ισομετρικό hack-n-slash τίτλο σε μπουντρούμια που προφέρουν μια νέα εμπερία κάθε φορά. Η πιο σημαντική ανακοίνωση για σήμερα αφορά στην κυκλοφορία του Ori and the Will of the Wisps, ο οποίος είχε διατεθεί νωρίτερα μέσα στη χρονιά για Xbox One και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, προσφέροντας μια συνολικά όμορφη metroidvania εμπειρία στους παίκτες.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση στο βίντεο που ακολουθεί.

switch
Keywords
Τυχαία Θέματα