Οι ελληνικές ομάδες του PES 2018

Σύντομα διαθέσιμο το demo του τίτλου.

Την πλήρη λίστα των ομάδων και των σταδιών του Pro Evolution Soccer 2018 δημοσίευσε, στα πλαίσια της Gamescom, η Konami. Φυσικά, το ενδιαφέρον των Ελλήνων φιλάθλων είναι στις ομάδες της χώρας μας που θα βρίσκονται στον τίτλο και αυτές είναι ο Ολυμπιακός,

η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ. Όσον αφορά τα δικαιώματα των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, η Konami έχει ειδική συμφωνία για συνεργασία με ομάδες όπως η Barcelona, η Borussia Dortmund, η Liverpool και η Valencia. Βέβαια στον τίτλο θα υπάρχουν πλήρως licensed οι ομάδες της γαλλικής Ligue 1 και Ligue 2, σχεδόν όλες του ιταλικού Campionato, του Ασιατικού Champions League και οι περισσότερες από τα πρωταθλημάτα της Ολλανδίας, της Πορτογαλίας, της Αργεντινής, της Βραζιλίας και της Χιλής. Δυστυχώς η Konami δεν κατάφερε να αποκτήσει τα δικαιώματα των περισσότερων ομάδων του Αγγλικού και Ισπανικού πρωταθλήματος, κάτι που σημαίνει ότι ομάδες όπως η Man Red, η London FC και η MD White θα επιστρέψουν.

Παράλληλα, η Konami ανακοίνωσε,ότι η Demo έκδοση του Pro Evolution Soccer 2018 θα γίνει διαθέσιμη στις 30 Αυγούστου, για PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One και Xbox 360. Στο demo θα περιέχονται 12 licensed ομάδες, με τις οποίες οι χρήστες θα μπορούν να παίξει exhibition match στα Camp Nou και Signal Iduna Park. Η πλήρης έκδοση του τίτλου αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Σεπτεμβρίου 2017 για PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 και υπολογιστές.

Περισσότερα για το PES 2018 και το myClub mode μπορείτε να μάθετε από τα ακόλουθα trailer.

pcps3ps4x360xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα