Οι μελλοντικοί τίτλοι της Bethesda θα είναι “πρώτοι, καλύτεροι ή βέλτιστοι” στο Xbox

Η Microsoft δήλωσε ότι θα ήθελε τα μελλοντικά παιχνίδια της Bethesda να είναι “ πρώτα ή καλύτερα ή βέλτιστα” στο Xbox, σύμφωνα με τον Διευθυντή Οικονομικών, Tim Stuart. Μιλώντας στο συνέδριο Jefferies Interactive Entertainment, ο Stuart περιέγραψε πώς θα αντιμετωπιστούν οι μελλοντικές κυκλοφορίες της Bethesda κάτω από την ομπρέλα των Xbox

Game Studios.

Θυμίζουμε ότι η Bethesda έχει “ενταχθεί” στο Xbox, μετά την απόκτηση της μητρικής εταιρείας της, ZeniMax Media, έναντι 7,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων τον περασμένο Σεπτέμβριο, με τη συμφωνία να αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί στις αρχές του 2021.
Και ενώ η Microsoft φαίνεται να μην έχει την πρόθεση να αφαιρέσει περιεχόμενο της Bethesda από άλλες πλατφόρμες, φαίνεται ότι θέλει να υπάρξει ένας “βαθμός αποκλειστικότητας” για κατόχους Xbox.

“Αυτό που θα κάνουμε μακροπρόθεσμα είναι ότι δεν έχουμε πρόθεση να βγάλουμε όλο το περιεχόμενο της Bethesda από τη Sony ή τη Nintendo ή οπουδήποτε άλλου” δήλωσε ο Stuart. “Αλλά αυτό που θέλουμε είναι, να θέλουμε αυτό το περιεχόμενο, μακροπρόθεσμα, να είναι είτε πρώτο είτε καλύτερο είτε βέλτιστο ή να επιλέξουμε τη διαφοροποιημένη εμπειρία σας, στις πλατφόρμες μας. Θα θέλαμε το περιεχόμενο της Bethesda να εμφανίζεται το καλύτερο όπως – στις πλατφόρμες μας”.

Ο Stuart επανέλαβε επίσης ότι οι φίλοι των The Elder Scrolls VI, Starfield και άλλων μελλοντικών καταχωρίσεων παιχνιδιών όπως DOOM, Wolfenstein, Fallout και ούτω καθεξής, θα βοηθήσουν στην προώθηση των Xbox Game Pass συνδρομών, οι οποίες δεν θα περιλαμβάνουν «adjusting timing ή content ή roadmap». Ο Stuart πρόσθεσε επίσης: “Για άλλη μια φορά, ότι δεν ανακοινώνω κάποια αφαίρεση περιεχομένου από πλατφόρμες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Αλλά υποψιάζομαι ότι θα συνεχίσετε να μας βλέπετε να στρεφόμαστε προς μια πρώτη ή καλύτερη ή βέλτιστη προσέγγιση στις πλατφόρμες μας”.

Να θυμίσουμε ότι μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας μεταξύ Xbox και Bethesda, το αφεντικό του Xbox, Phil Spencer, δήλωσε ότι οι μελλοντικοί τίτλοι της Bethesda που θα εμφανίζονται σε άλλες πλατφόρμες θα αξιολογούνται κατά περίπτωση, ενώ ο Todd Howard της Bethesda είχε δηλώσει ότι είναι “δύσκολο να φανταστεί κανείς, το Elder Scrolls VI να είναι αποκλειστικό για το Xbox”. Εν τω μεταξύ, ο Spencer ισχυρίστηκε επίσης ότι το Xbox δεν χρειάζεται να κάνει τα παιχνίδια της Bethesda multi-platform, για να ανακτήσει τα 7,5 δισ. δολάρια που διέθεσε για την εξαγορά της ZeniMax Media.

The post Οι μελλοντικοί τίτλοι της Bethesda θα είναι “πρώτοι, καλύτεροι ή βέλτιστοι” στο Xbox appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα