Οι παραμετροποιήσεις στο Need for Speed: Payback

Αποκαλύπτονται μέσω ενός νέου trailer.

Περισσότερα στοιχεία για τον επόμενο τίτλο της σειράς Need for Speed αποκάλυψε πριν λίγο η Ghost Games ενώ κυκλοφόρησε ένα νέο trailer αφιερωμένο στις παραμετροποιήσεις των αυτοκινήτων του τίτλου.

Αρχικά έγινε γνωστό ότι τα αυτοκίνητα του τίτλου θα χωρίζονται στις κατηγορίες Race, Off-Road,

Drag, Drift και Runner με τον χρήστη να μπορεί να επιλέξει την κατηγορία που θα ανήκει το όχημά του πριν προχωρήσει στην αγορά του. Όπως είναι λογικό δεν μπορούν όλα τα αυτοκίνητα να ανήκουν σε κάθε κατηγορία, με μοναδική εξαίρεση να αποτελούν τα Derelict οχήματα, τα οποία ο παίκτης θα κατασκευάσει από το μηδέν μαζεύοντας το σασί τους και τα κατάλληλα ανταλλακτικά από διάφορες περιοχές του χάρτη. Μέσα στον χάρτη ο παίκτης επίσης θα συναντήσει αντιπροσωπίες αυτοκινήτων, καταστήματα ανταλλακτικών, γκαράζ αλλά και βενζινάδικα, ένα πέρασμα από τα οποία θα αποκαθιστά την ζημιά στο αυτοκίνητό του.

Όπως φαίνεται και μέσα στο trailer, στο Need for Speed: Payback έχει δοθεί ιδιαίτερη σημασία στις μετατροπές των αυτοκινήτων. Ο χρήστης θα έχει να επιλέξει ανάμεσα σε πολλά διαφορετικά body parts ενώ μέσω των Vanity ανταλλακτικών το αυτοκίνητό του θα αποκτά έναν ακόμη πιο προσωπικό χαρακτήρα. Η Ghost Games άκουσε τη κοινότητα της σειράς και έτσι μετά από καιρό τα neon φώτα επιστρέφουν στη σειρά, μαζί με τη δυνατότητα εναλλαγής του χρώματος του καπνού από τα λάστιχα αλλά και της φλόγας που δημιουργείται από τη χρήση του nitro.

Το Need for Speed: Payback αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου 2017 για PlayStation 4, Xbox One και ηλεκτρονικούς υπολογιστές ενώ όσοι προχωρήσουν σε προπαραγγελία του τίτλου θα λάβουν το Platinum Car Pack, το οποίο δίνει άμεση πρόσβαση στα: Nissan 350Z 2008, Chevrolet Camaro SS 1967, Dodge Charger R/T 1969, Ford F-150 Raptor 2016 και Volkswagen Golf GTI Clubsport 2016.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα