Οι τίτλοι του PlayStation Plus για τον Σεπτέμβριο

Η Sony επιβεβαίωσε τους μηνιαίους τίτλους του PlayStation Plus για τον Σεπτέμβριο, ενώ ταυτόχρονα έκανε γνωστό ότι θα έχουμε επίσης μια αύξηση στην τιμή της ετήσιας συνδρομής του PS Plus.

Ως αιχμή του δόρατος των τίτλων του PS Plus για τον επόμενο μήνα, θα είναι το reboot του Saints Row του 2022 (PlayStation 4, PlayStation

5), ενώ το MMORPG Black Desert – Traveler Edition (PlayStation 4) και το open world co-op robot shooter Generation Zero (PlayStation 4) ολοκληρώνουν την σειρά των τίτλων PS Plus που είναι διαθέσιμα για τα Essential, Extra και Premium μέλη από τις 5 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου.

Εν τω μεταξύ, η αύξηση της τιμής της ετήσιας συνδρομή στο PlayStation Plus πρόκειται να τεθεί σε ισχύ από τις 6 Νοεμβρίου για τους τρέχοντες συνδρομητές 12 μηνών, ενώ όλοι οι άλλοι συνδρομητές θα δουν την αλλαγή τιμής να ισχύει από τις 6 Σεπτεμβρίου.

Οι νέες τιμές έχουν ως εξής:

PlayStation Plus Essential 12-Month Subscription: €71,99 (αύξηση 33%)PlayStation Plus Extra 12-Month Subscription: €125,99 (αύξηση 35%)PlayStation Plus Premium 12-Month Subscription: €151,99 (αύξηση 33%)

The post Οι τίτλοι του PlayStation Plus για τον Σεπτέμβριο first appeared on GameOver.

The post Οι τίτλοι του PlayStation Plus για τον Σεπτέμβριο appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα