Οι βελτιώσεις του Final Fantasy VII Remake Intergrade

Η Square Enix έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για το Final Fantasy VII Remake Intergrade, την επερχόμενη έκδοση του τίτλου για το PlayStation 5, με το νέο επεισόδιο με την Yuffie Kisaragi και μια σειρά από next-gen βελτιώσεις.

Το trailer προσφέρει μια ματιά στις “πολυάριθμες προσθήκες παιχνιδιού” που έρχονται ως μέρος της Intergrade έκδοσης για το PS5, όπως του “Graphics Mode” για

ανάλυση 4K ή  του “Performance Mode”, το οποίο θα δίνει ομαλά 60 fps σε χαμηλότερη ανάλυση.

Η Midgar θα είναι “ομορφότερη από ποτέ”, με βελτιωμένες υφές, φωτισμούς και περιβάλλοντα, ενώ ένα νέο, προσαρμόσιμο Photo Mode θα επιτρέπει στους παίκτες να αποτυπώνουν αξέχαστες στιγμές. Να προσθέσουμε ότι η έκδοση του τίτλου για το PS5 θα χρησιμοποιήσει τα διάφορα χαρακτηριστικά του DualSense controller, όπως το haptic feedback.

Όσο για το νέο επεισόδιο με την Yuffie, σε αυτό θα δούμε τη ninja χαρακτήρα ​​να διεισδύσει στη Shinra για να βρει ένα ισχυρό υλικό, σε μια προσπάθεια να επαναφέρει την πατρίδα της, την Wutai, στην προηγούμενη δόξα της. Το επεισόδιο υπόσχεται «νέες combat και gameplay προσθήκες», καθώς και νέους χαρακτήρες και πολλά άλλα, ενώ προσφέρει μια «νέα προοπτική» στην ιστορία του Final Fantasy VII Remake.

Το Final Fantasy VII Remake Intergrade αναμένεται να γίνει διαθέσιμο για το PlayStation 5 στις 10 Ιουνίου 2021 ως δωρεάν αναβάθμιση για όσους έχουν την έκδοση του τίτλου στο PS4 (όχι όμως την έκδοση που δίνεται δωρεάν μέσα από το PS Plus τον Μάρτιο του 2021).

The post Οι βελτιώσεις του Final Fantasy VII Remake Intergrade appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα