Παρουσίαση του Gunslinger από το Remnant II

Το επερχόμενο sequel  του Remnant: From the Ashes, το Remnant II, πρόκειται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά και θα περιλαμβάνει πολλά διαφορετικά αρχέτυπα χαρακτήρων προς επιλογή από τους παίκτες. Πριν από λίγες ώρες η Gunfire Games κυκλοφόρησε ένα νέο trailer, μέσω του οποίου αποκαλύπτει το Gunslinger Archetype.

Όπως θα περιμέναμε, το Gunslinger Archetype ειδικεύεται σε όλα όσα έχουν να κάνουν με τη σκόπευση, διαθέτοντας

υψηλό ρυθμό πυροβολισμών, αυξημένη τεχνογνωσία χειρισμού όπλων και μεγάλη αποτελεσματικότητα στη χρήση πυρομαχικών. Το skill set του Gunslinger θα πρέπει να είναι ιδανικό για την εξάλειψη των εχθρικών πλασμάτων και των “god-like bosses” του Remnant II, καθώς προσπαθούμε να σώσουμε την ανθρωπότητα από την εξαφάνιση.

Διαθέτοντας τη δυνατότητα για solo και για co-op play για τρεις παίκτες, το Remnant II συνδυάζει τη στρατηγική με την ξέφρενη ranged και melee μάχη, καθώς και μια σειρά από εξοπλισμό και όπλα για να εξοπλίσουμε και βελτιστοποιήσουμε τον χαρακτήρα καθώς προετοιμαζόμαστε για τις μάχες που θα έρθουν. Ο τίτλος διαθέτει επίσης ένα διευρυμένο σύστημα με Archetypes, με μοναδικά μπόνους και δυνάμεις, για διαφορετικά στυλ παιχνιδιού.

Το Remnant II θα κυκλοφορήσει σε PlayStation 5, Xbox Series X/S και PC εντός του 2023.

The post Παρουσίαση του Gunslinger από το Remnant II appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα