Περισσότερες λεπτομέρειες για το EA Sports FC 24

Ένα νέο -deep dive- gameplay τρέιλερ έδωσε στη δημοσιότητα η EA Sports, με σκοπό να αναδείξει τα νέα χαρακτηριστικά, τις προσθήκες, αλλά και τις διάφορες αλλαγές στο νέο της ποδοσφαιρικό τίτλο.

Μεταξύ άλλων, στο διάρκειας επτά λεπτών τρέιλερ, είδαμε την ανανεωμένη χρήση της HyperMotion V τεχνολογίας που επιστρέφει πιο εξελιγμένη από τις προηγούμενες χρονιές, προσφέροντας νέα πιο λεπτομερή animation

με εμβάθυνση στον ρεαλισμό.

Με την εισαγωγή των PlayStyles, η δυναμική του gameplay θα αλλάζει διαρκώς. Με τη χρήση των δεδομένων της τεχνολογίας Opta, το παιχνίδι πλέον θα “ζωντανεύει” με ακόμη πιο αληθοφανή τρόπο. Τα Playstyles είναι ουσιαστικά τα παλιά Player Traits, που ίσως θυμάστε από παιχνίδια της εποχής του FIFA 13. Υπάρχουν συνολικά 34, με καθένα από αυτά έχει επίσης μια πιο βελτιωμένη έκδοση για τους πολύ καλύτερους παίκτες στον κόσμο.

Ταυτόχρονα υπάρχει μεγάλη βελτίωση στο κομμάτι της AI όλων των παικτών στον αγωνιστικό χώρο, με την εταιρεία να προσθέτει την λειτουργία του “AI Mimic”, μεταφέροντα την κινησιολογία γνωστών παικτών, με μία βιβλιοθήκη κινήσεων, επιλογών και χαρακτηριστικών από 1.200 από επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Η κίνηση και τα physics της μπάλας έχουν επίσης βελτιωθεί χάρη στο “AI True Flight Ball Physics”, μια τεχνολογία στην οποία έχουν μελετηθεί, καταγραφεί και αναλυθεί, δείγματα από χιλιάδες πάσες, σουτ, εκτελέσεις φάουλ, σέντρες και πραγματικούς αγώνες, με στόχο την ρεαλιστικότερη απεικόνιση της μπάλας και της κίνησης της στον αγωνιστικό χώρο.

Στο κομμάτι του Ultimate Team, υπάρχει άλλη μια μεγάλη αλλαγή: μπορείτε πλέον να “εξελίσσετε παίκτες” με την πάροδο του χρόνου ολοκληρώνοντας στόχους, δίνοντάς σας αυτό που η EA περιέγραψε ως “μοναδικές εκδοχές παικτών που κανείς άλλος δεν έχει“.

Τέλος, άλλη μια σημαντική αλλαγή στο Ultimate είναι και η προσθήκη αρκετών γυναικών ποδοσφαιριστών, οι οποίες θα διατηρήσουν τις συνολικές και ειδικές βαθμολογίες και τα χαρακτηριστικά τους και θα μπορούν να συμπεριλαμβάνονται στις online ομάδες του κάθε παίκτη.

Το EA Sports FC 24 αναμένεται να κυκλοφορήσει για τα PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch και PC στις 29 Σεπτεμβρίου.

The post Περισσότερες λεπτομέρειες για το EA Sports FC 24 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα