Πραγματικό γεγονός η έλλειψη χειριστηρίων για το Xbox

Οι διαφορές “διακοπές” στην αλυσίδα ανεφοδιασμού έχουν οδηγήσει στη δημιουργία μιας έλλειψης ασύρματων controllers του Xbox, όπως επιβεβαίωσε η Microsoft σε δήλωση της προς το VGC.

Πολλοί retailers σε όλο τον κόσμο έχουν εξαντλήσει το απόθεμά τους από τα επίσημα Xbox Wireless Controllers, με το πρόβλημα να παρατηρείται ιδιαίτερα

σε περιοχές- χώρες της Ευρώπης (όπως και στην Αυστραλία), ενώ υπάρχει διαθεσιμότητα controllers από third-party κατασκευαστές και των πιο ακριβών Xbox Elite controllers.

“Γνωρίζουμε ότι μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε ασύρματα Xbox controllers αυτή τη στιγμή λόγω διαταραχών στην παροχή”, αναφέρει η Microsoft στην επίσημη δήλωση της στο VGC. “Εργαζόμαστε όσο το δυνατόν γρηγορότερα με τους κατασκευαστές και τους retail συνεργάτες μας για να το βελτιώσουμε. Επικοινωνήστε με τους τοπικούς σας retailers για τη διαθεσιμότητα”.

Σύμφωνα με το VGC, το απόθεμα controllers στις Ηνωμένες Πολιτείες φαίνεται να είναι πιο “υγιές”, με ορισμένους retailers να εξακολουθούν να διαθέτουν stock νέων επίσημων controllers.

The post Πραγματικό γεγονός η έλλειψη χειριστηρίων για το Xbox appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα