Πρώτη αποκάλυψη για το NBA 2K23

Μέσα από ένα συγκινητικό trailer, η 2K έδωσε μια πρώτη γεύση για το επόμενο κεφάλαιο της σειράς NBA 2K, το NBA 2K23.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του trailer για τον επερχόμενο μπασκετικό τίτλο δεν είναι άλλος από τον Michael Jordan, ο οποίος επιστρέφει στο εξώφυλλο της σειράς NBA 2K μετά από το 2016, οπότε και ήταν η τελευταία φορά που έκανε την εμφάνισή του σε εξώφυλλο

του παιχνιδιού. Αυτή θα είναι η τέταρτη φορά που ο M.J. θα κοσμήσει το εξώφυλλο της σειράς μετά τα NBA 2K11, NBA 2K12 και NBA 2K16.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρία ανάπτυξης του τίτλου, ο Michael Jordan θα είναι στο εξώφυλλο των δύο συλλεκτικών εκδόσεων του NBA 2K23, οι οποίες θα είναι οι NBA 2K23 Michael Jordan Edition και η NBA 2K23 Championship Edition. Οι προπαραγγελίες για τον τίτλο να ανοίγουν στις 07/07/22, οπότε θα γίνουν γνωστές και οι τιμές για κάθε έκδοση.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους αθλητές που θα βρίσκονται στις υπόλοιπες εκδόσεις του τίτλου θα μάθουμε τις επόμενες μέρες.

No other way to do it for 2⃣3⃣

Introducing our #NBA2K23 Cover Athlete Michael Jordan

Michael Jordan Edition
Championship Edition

Pre-order starting 7/7 pic.twitter.com/WwVTynbK2x

NBA 2K (@NBA2K) July 5, 2022

Υπενθυμίζουμε ότι το NBA 2K22 αυτή τη στιγμή βρίσκεται τόσο στην ανανεωμένη συνδρομητική υπηρεσία του Playstation Plus (για συνδρομητές των Extra & Premium Tiers), όσο και στη συνδρομητική υπηρεσία Gamepass του Xbox.

The post Πρώτη αποκάλυψη για το NBA 2K23 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα