Πρώτη μάτια στα Character Creator και Photo Mode του Demon’s Souls

Η Bluepoint Games αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες για δύο χαρακτηριστικά του Demon’s Souls στο PlayStation 5 – την δημιουργία των χαρακτήρων και το Photo Mode.
Όπως συνέβαινε και στο πρωτότυπο τίτλο του PlayStation 3, η δημιουργία χαρακτήρων μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε τον δικό μας ήρωα, προτού τον στείλουμε στον επικίνδυνο κόσμο της Boletaria, φυσικά

για να πεθάνει. Πολύ συχνά…

Η νέα έκδοση του τίτλου, σε αντίθεση με το αρχικό παιχνίδι, προσφέρει σημαντικά περισσότερες επιλογές για να δημιουργήσουμε τον “τέλειο χαρακτήρα μας”. “Με αυτό το νέο character creator, θα μπορείτε να προσαρμόσετε την εμφάνισή σας με έως και 16 εκατομμύρια παραλλαγές”, αναφέρει ο Creative Director Gavin Moore. “Προσθέσαμε πολλές περισσότερες επιλογές παραμετροποίησης από ότι θα θυμάστε από το παιχνίδι του PS3 και εργαζόμαστε επίσης σκληρά για να διασφαλίσουμε ότι υπάρχει μια ικανοποιητική ποικιλία για όσους θέλουν να παίξουν με κάθε ρύθμιση”.

Ο Moore και η ομάδα του ελπίζουν ότι αυτό θα δώσει στους παίκτες περισσότερους τρόπους για να εκφραστούν στο multiplayer κομμάτι του παιχνιδιού, πέρα από το να εξοπλίζονται με νέα όπλα και πανοπλίες. Μπορείτε να δείτε μερικά παραδείγματα δημιουργιών στις εικόνες παρακάτω.

Το Demon’s Souls φαίνεται πανέμορφο στο PlayStation 5, με την Bluepoint να αξιοποιεί στο έπακρο τις δυνατότητες της νέας κονσόλας, προσφέροντας στους παίκτες, ένα “αρκετά βαθύ” photo mode. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι υπάρχει η δυνατότητα για αφαίρεση του κράνους και επιλογής selfie expression, όπως υπήρχε και στο God of War. Μπορείτε να δείτε μερικά παραδείγματα του photo mode παρακάτω.

Το Demon’s Souls κυκλοφορεί αποκλειστικά για το PlayStation 5 στις 19 Νοεμβρίου 2020.

The post Πρώτη μάτια στα Character Creator και Photo Mode του Demon’s Souls appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα