Πρώτο gameplay video για το Age of Empires IV

Και launch trailer για το Age of Empires II: Definitive Edition

Στα πλαίσια της διεξαγωγής της παρουσίασης Χ019, η Microsoft και η Relic έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay video για τον -ιστορικής σημασίας- real time strategy τίτλο της, το πολυαναμενόμενο

Age of Empires IV.

To Age of Empires IV βρίσκεται για την ώρα σε pre-alpha φάση ανάπτυξης, με τη Relic να εργάζεται παρέα με το World Edge, το νέο στούντιο που προέκυψε απευθείας από τα Xbox Game Studios και το οποίο επικεντρώνεται αποκλειστικά στην ανάπτυξη του εν λόγω τίτλου. Στο reveal video που δόθηκε στη δημοσιότητα, μας δόθηκε η ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τη σύγκρουση μεταξύ Μογγόλων και Άγγλων, ενώ όπως επιβεβαιώθηκε από το πάνελ παρουσίασης, το παιχνίδι επιστρέφει για μια ακόμα φορά στο Μεσαίωνα. Επιπλέον, με την ευκαιρία κυκλοφορίας του Age of Empires II: Definitive Edition, η Microsoft έδωσε στη δημοσιότητα ένα trailer, το οποίο παρουσιάζει στιγμιότυπα από το παιχνίδι και χαρακτηριστικά gameplay, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου campaign.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer αλλά και το gameplay video στους ακόλουθους players. Να σημειώσουμε πως τo Age of Empires II: Definitve Edition είναι ήδη διαθέσιμο μέσω Windows 10 Store και Steam, ενώ περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες για το Age of Empires IV στο άμεσο μέλλον.

pc
Keywords
Τυχαία Θέματα