Σημαντική αλλαγή για το The Callisto Protocol

Τα γεγονότα του The Callisto Protocol δεν θα διαδραματίζονται πλέον στο σύμπαν του PUBG, όπως αποκάλυψε ο δημιουργός του Glen Schofield.

Να θυμίσουμε ότι όταν ο sci-fi survival horror τίτλος είχε ανακοινωθεί για πρώτη φορά το 2020 ως ένας “πνευματικός διάδοχος” του Dead Space, είχε αποκαλυφθεί επίσης ότι θα λαμβάνει χώρα στο σύμπαν του battle royale τίτλου PlayerUnknown’s Battlegrounds, περίπου 300 χρόνια στο μέλλον. Αν και αυτό στην αρχή φάνηκε λίγο

περίεργο, μπορούμε να πούμε ότι δεν ήταν τεράστια έκπληξη, καθώς ο δημιουργός του Dead Space και του The Callisto Protocol, Glen Schofield, είχε ενταχτεί στο PUBG Corp το 2019 για να δουλέψει επάνω σε ένα “ολοκαίνουργιο και πρωτότυπο παιχνίδι με narrative στοιχεία” στο σύμπαν  του PUBG.

Ωστόσο, ο Schofield -μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter- αποκάλυψε ότι το The Callisto Protocol θα λάβει χώρα μέσα στoν δικό του κόσμο, με δική του ιστορία.

“Δεν λαμβάνει χώρα πλέον στο PUBG Universe”, αναφέρει ο Schofield στο Twitter. “Αρχικά ήταν μέρος του timeline του PUBG, αλλά μεγάλωσε στον δικό του κόσμο. Το PUBG είναι φοβερό και θα έχουμε ακόμα μικρές εκπλήξεις για τους θαυμαστές, αλλά το The Callisto Protocol είναι στον δικό του κόσμο, ιστορία και σύμπαν”.

FYI @CallistoTheGame is its own story and world. It no longer takes place in the PUBG Universe. It was originally part of the PUBG timeline, but grew into its own world. PUBG is awesome, &we will still have little surprises for fans, but TCP is its own world, story and universe.

— Glen A. Schofield (@GlenSchofield) May 26, 2022

Το Callisto Protocol πρόκειται να κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, PlayStation 5 και PC μέσα στο 2022.

The post Σημαντική αλλαγή για το The Callisto Protocol appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα