Σημαντική αποχώρηση από την Playground Games

Ο Gavin Raeburn αποχωρεί από την Playground Games, το studio ανάπτυξης που βοήθησε στην ίδρυση και ανάπτυξη της σειράς Forza Horizon, όπως έκαναν γνωστό οι Microsoft και Playground Games μέσω του Windows Central.

Ο Raeburn είχε ξεκινήσει την καριέρα του στην Codemasters,

δουλεύοντας σε τίτλους των σειρών DiRT, F1 και GRID, πριν αποχωρήσει για να ιδρύσει την Playground Games μαζί με τους Trevor Williams και Ralph Fulton (πρώην υπάλληλοι της Codemasters). Να σημειώσουμε ότι πλέον επικεφαλής στην Playground Games, θα είναι o Trevor Williams, που αναλαμβάνει τη θέση του Studio Head από General Manager που είχε μέχρι τώρα.

“Μετά από 12 χρόνια εργασίας σε πέντε βραβευμένα παιχνίδια Forza Horizon, ο Gavin Raeburn αποχωρεί από την Playground Games ως Studio Director”, αναφερει η Microsoft στο Windows Central. “Ως ιδρυτικό μέλος της Playground Games, ευχαριστούμε τον Gav για την ηγεσία και τη συνεισφορά του στο Forza franchise και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο. Ο συνιδρυτής Trevor Williams θα μεταβεί από General Manager σε Studio Head άμεσα, καθώς η ομάδα Playground Games επικεντρώνεται στα update του Forza Horizon 5 και στην ανάπτυξη του Fable”.

The post Σημαντική αποχώρηση από την Playground Games appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα