Σημαντικό bug στο Resident Evil 4 Remake

Η Capcom προειδοποιεί τους κατόχους του Resident Evil 4 Remake για ένα σπάνιο bug, το οποίο όμως μπορεί να σταματήσει την πρόοδο στη βασική ιστορία του τίτλου. Αυτό βρίσκεται στο Κεφάλαιο 12, μετά από κάποιο cutscene όπου ο Leon θα πρέπει να έχει στην κατοχή του κάποιο κλειδί για να προχωρήσει στην επόμενη βασική αποστολή. 

“Σας παρακαλούμε μην κάνετε επίθεση με το μαχαίρι μέχρι να εμφανιστεί η ειδοποίηση

ότι έχετε αυτό το αντικείμενο στο inventory σας”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, “αφού δείτε την ειδοποίηση αυτή, ελέγξτε αν το έχετε στην καρτέλα με τα κλειδιά” και συνεχίζει, “αν δεν υπάρχει εκεί, παρακαλούμε να ξανακάνετε ένα reload το save σας από την αρχή του Κεφαλαίου 12”. Η Capcom κλείνει λέγοντας: “μετά από το update που θα φτιάξει αυτό το bug ακόμα και οι παίκτες που έχουν προχωρήσει παρακάτω θα έχουν στο inventory τους το εν λόγω κλειδί”.

Η Capcom αναφέρει ότι αυτό το bug υπάρχει σε όλες τις εκδόσεις του τίτλου, αλλά εργάζεται σκληρά για να το διορθώσει. Ακόμα δε γνωρίζουμε αν το update για το bug θα έρθει μαζί με το The Mercenaries mode που θα προστεθεί στο Resident Evil 4 Remake δωρεάν για όλους τους κατόχους του στις 7 Απριλίου. 

Το Resident Evil 4 Remake κυκλοφορεί για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S και PC. Το review μας για τον τίτλο μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

The post Σημαντικό bug στο Resident Evil 4 Remake appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα