Σημαντικό το επόμενο update του Sea of Thieves

Με μια μικρή... "παγίδα”, όμως.

Η Rare ανακοίνωσε ότι το Sea of Thieves θα λάβει ένα πολύ σημαντικό update, το οποίο θα μειώνει τον συνολικό απαιτούμενο χώρο εγκατάστασης του παιχνιδιού σε Xbox One, Xbox One X και Windows

10 PC. Το νέο μέγεθος του παιχνιδιού στο Xbox One θα είναι στα 10 GB (από τα 35 GB), στο Xbox One X θα είναι στα 25 GB (από τα 47 GB) ενώ για τα Windows 10 PC θα είναι στα 27 GB (από τα 47 GB). Βέβαια, με το εν λόγω update δεν θα έχουμε μόνο τη μείωση του μεγέθους του τίτλου, αλλά και τη βελτιστοποίηση του τρόπου που η Rare θα «μπαλώνει» το Sea of Thieves στο μέλλον.

Η "παγίδα" που αναφέρουμε πιο πάνω είναι ότι θα χρειαστεί να γίνει μια πλήρη επανεγκατάσταση του παιχνιδιού, αν και το νέο μειωμένο μέγεθος του τίτλου θα μειώσει αρκετά τον χρόνο της αναμονής. Επιπλέον, η Rare θα είναι σε θέση να "δημιουργήσει και να μεταφέρει πιο γρήγορα τα builds" του παιχνιδιού, εξορθολογίζοντας την καθημερινή ανάπτυξη των patches.

Το update για το Sea of Thieves θα γίνει διαθέσιμο στις 6 Φεβρουαρίου. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το τελευταίο Developer Update του Sea of Thieves.

pcxbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα