Σταματά η “ενημέρωση” του Watch Dogs: Legion

Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι για το Watch Dogs: Legion δεν θα υπάρξουν περαιτέρω updates, καθώς το Title Update 5.6 του τίτλου που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2021, θα είναι και το τελευταίο του. Να θυμίσουμε ότι το τελευταίο σημαντικό update για τον τίτλο ήταν το Title Update

5.5, με το οποίο είχαμε την προσθήκη της crossover χαρακτήρα του Assassin’s Creed, Darcy και των online PvP modes.

Αν και δεν έχουν προγραμματιστεί άλλα updates για το Legion, η Ubisoft έχει δεσμευτεί να συνεχίσει να υποστηρίζει το online mode του, με μια πέμπτη σεζόν περιεχομένου, αν και μόλις τελειώσει θα έχουμε εναλλαγή του περιεχόμενου από τις σεζόν 3-5. Νέα αλλά και rewards που επιστρέφουν θα είναι επίσης διαθέσιμα για το online mode.

“Το Title Update 5.6 ήταν το τελευταίο μας update για το Watch Dogs: Legion. Ωστόσο, μπορείτε να ανυπομονείτε για rewards στο online mode, που θα περιέχουν τόσο νέα όσο και rewards που επιστρέφουν”, επιβεβαίωσε η Ubisoft στη δήλωση της.

“Το τωρινό Season 4 Rebels, που περιέχει 80 ranks θα τρέξει μέχρι τις 22 Ιανουαρίου, μετά θα ακολουθήσει η Season 5 Stripes. Μετά από αυτό, οι Seasons 3-5 θα συνεχίσουν να κυκλοφορούν και να επιστρέψουν στο παιχνίδι, δίνοντάς σας την ευκαιρία να αποκτήσετε ανταμοιβές που μπορεί να είχατε χάσει στο παρελθόν”.

Η Ubisoft σημείωσε επίσης ότι ορισμένες από τα επερχόμενα rewards που πρέπει να προσέξουμε περιλαμβάνουν μια “τροποποιημένη έκδοση” του jacket του Aiden Pearce και της μάσκας και των σετ ρούχων του Jackson. Οι Aiden Pearce and Wrench είχαν προστεθεί στο Watch Dogs: Legion’s μέσα από το ‘Bloodlines’ DLC, το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2021.

Το Watch Dogs: Legion είναι διαθέσιμο για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC.

The post Σταματά η “ενημέρωση” του Watch Dogs: Legion appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα