Σταματά η υποστήριξη για το F1 Manager 2022

Η Frontier Developments αποκάλυψε ότι το F1 Manager 2022 θα λάβει μόνο μία ακόμη «σημαντική ενημέρωση», παρά το γεγονός ότι κυκλοφόρησε πριν από μόλις δύο μήνες.

Ανακοινώνοντας τα νέα στο Reddit, ο community manager Chris Groves, εξήγησε ότι “Για να διασφαλιστεί ότι τα επερχόμενα F1 Manager projects θα ‘συνειδητοποιήσουν’ τις δυνατότητες τους και θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες τόσο της ομάδας μας όσο και της κοινότητας μας, η

εστίαση της ομάδας ανάπτυξης πρέπει να μετακινηθεί πλήρως σε projects πέρα ​​από το F1 Manager 2022, μετά από αυτή την επερχόμενη ενημέρωση”.

Η επόμενη ενημέρωση για το F1 Manager 2022 θα περιλαμβάνει “πολλαπλές οπτικές ενημερώσεις” στα μοντέλα των οχημάτων των επίσημων ομάδων της F1, καθώς και αλλαγές σε ζητήματα χρήσης καυσίμου στις κατατακτήριες και επιδιόρθωση λανθασμένων εκτιμήσεων χρόνου αγώνα. Μετά από αυτήν την ενημέρωση, η Frontier λέει ότι οποιεσδήποτε πιθανές, μελλοντικές ενημερώσεις “μπορεί να είναι μικρές ενημερώσεις κώδικα που δεν επηρεάζουν αισθητά το gameplay”.

“Από τότε που ξεκινήσαμε να σχηματίζουμε την κοινότητα του F1 Manager, ακούσαμε και κάναμε πράξεις τα σχόλια και τις απόψεις σας όποτε ήταν δυνατόν – και αυτό δεν θα αλλάξει”, συνέχισε ο Groves.

“Βασικές αναφορές και αιτήματα γύρω από το F1 Manager 2022 από την κοινότητα που δεν έχουν ακόμη επιλυθεί θα συνεχίσουν να έχουν προτεραιότητα καθώς δημιουργούμε μελλοντικές αναθεωρήσεις σε αυτό το franchise. Με αυτό στο μυαλό, συνεχίστε να μοιράζεστε τις σκέψεις σας σε όλα τα συνηθισμένα μέρη, καθώς θα τις παρακολουθούμε κατά την ανάπτυξη”.

Τα παραπάνω νέα δεν έχουν εκληφθεί καλά από την κοινότητα του F1 manager 2022 στο Reddit, με αρκετούς παίκτες να επισημαίνουν χαρακτηριστικά που λείπουν και υπάρχοντα bugs, που περίμεναν να διορθωθούν μέσα από μελλοντικές ενημερώσεις, συμπεριλαμβανομένων επιδιορθώσεων στο DRS και της προσθήκης του unlapping.

To F1 Manager 22 κυκλοφόρησε στις 30 Αυγούστου για PlayStation 5, PlayStation 4, PC, Xbox Series X/S και Xbox One.

The post Σταματά η υποστήριξη για το F1 Manager 2022 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα