Στο πρώτο μισό του 2024 η διάθεση του Vengeance is Mine

Η 110 Industries ανακοίνωσε ότι ο επερχόμενος τίτλος με mech της Soleil, Vengeance is Mine, θα κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2024.

Να θυμίσουμε ότι ο τίτλος είχε ανακοινωθεί για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2021, με την ιστορία του να ακολουθεί τον Gabriel Jaeger, έναν άνδρα που εκτελέστηκε από τρεις ταξιδιώτες του χρόνου, μόνο για να επιβιώσει και να κλέψει ένα πρωτότυπο mech suit και να είναι έτοιμος να πάρει την εκδίκησή του. Το melee mech σύστημα μάχης του τίτλου ενισχύεται με μηχανισμούς χειρισμού

του χρόνου, επιτρέποντας στους παίκτες να επαναφέρουν ή να τον επιταχύνουν.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι το Vengeance Is Mine θα ολοκληρωθεί το 2023 και θα κυκλοφορήσει το πρώτο εξάμηνο του 2024″, δήλωσε ο creative director Sergei Kolobashkin. “Είμαστε γοητευμένοι με την πρόοδο. Η Soleil είναι η καλύτερη ομάδα όλων των εποχών για τη δουλειά με τους ανθρώπους από το Sekiro: Shadows Die Twice και Final Fantasy XV να συνεργάζονται επίσης στο παιχνίδι”.

Η Soleil εργάζεται επίσης στον hack-and-slash τίτλο Wanted: Dead, ο οποίος πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2023.

Το Vengeance is Mine αναμένεται να γίνει διαθέσιμο για PlayStation 5, Xbox Series X/S και PC, μέσα στο 1ο εξάμηνο του 2024.

The post Στο πρώτο μισό του 2024 η διάθεση του Vengeance is Mine appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα