Στοιχεία για το Babylon’s Fall της Platinum Games

Η Square Enix αποφάσισε να αποκαλύψει ξανά το Babylon’s Fall, τον επόμενο τίτλο από την Platinum Games, με ένα νέο gameplay trailer.

Υποστηρίζοντας co-op δυνατότητα για έως και τέσσερις παίκτες, το Babylon’s Fall θα φέρει το είδος της ομαλής μάχης για την οποία είναι γνωστή η Platinum Games, σε ένα multiplayer τίτλο. Καθώς οι παίκτες ακολουθούν την ιστορία και ολοκληρώνουν τα διάφορα dungeons, θα έχουν ως στόχο να συλλέγουν

εξοπλισμό και να αναβαθμίζονται.

Σύμφωνα με όσα παρουσιαστήκαν ο τίτλος φαίνεται να διαθέτει ένα μοναδικό art style που θυμίζει υδατογραφία.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το νέο gameplay trailer του Babylon’s Fall, όπως επίσης και ένα video με συνεντεύξεις από τους δημιουργούς του, οι οποίοι περιγράφουν λεπτομερώς το παιχνίδι.

Τέλος να αναφέρουμε ότι έχουν ανοίξει οι εγγραφές για συμμετοχή σε μια closed beta δοκιμή του τίτλου. Η closed beta δοκιμή θα χωριστεί σε τρεις φάσεις, καθεμία με διαφορετικά testing goals. Η Πρώτη Φάση, η οποία θα ξεκινήσει στα τέλη Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί για ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω Steam. Στη Δεύτερη Φάση θα προστεθεί το PlayStation 4 και στη Τρίτη Φάση θα προστεθεί το PlayStation 5, χωρίς να ξέρουμε μέχρι στιγμής τις περιόδους διεξαγωγής τους.

Το Babylon’s Fall θα γίνει διαθέσιμο για PlayStation 4, PlayStation 5 και PC, σε άγνωστη μέχρι στιγμής ημερομηνία ή περίοδο κυκλοφορίας.

The post Στοιχεία για το Babylon’s Fall της Platinum Games appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα