Στοιχεία για το Special Ops του Call of Duty: Modern Warfare

Μαζί με τις απαιτήσεις της έκδοσης για PC.

Η Activision και η Infinity Ward έδωσαν στη δημοσιότητα ένα video για το επερχόμενο Call of Duty: Modern Warfare, που επικεντρώνεται στο Special Ops mode του τίτλου.

Σε μια προσπάθεια να συνδεθούν τα τρία main game

modes του Modern Warfare, οι παίκτες θα πάρουν μέρος σε αυτά τα Special Ops με διάφορα configurations, που επίσης θα βοηθήσουν στο να προχωρήσουν στην ιστορία του τίτλου. Τα Operations θα περιλαμβάνουν μεγάλες, πολυεπίπεδες υποθέσεις με πολλαπλούς στόχους προς ολοκλήρωση. Ορισμένοι από αυτούς μπορεί να απαιτούν μια πιο stealth προσέγγιση, ενώ άλλοι μπορεί να βάζουν τους παίκτες σε ένα από τα πολλά οχήματα του παιχνιδιού, όπως tanks ή ATV. Από την άλλη πλευρά, τα Missions θα είναι μικρότερα σε διάρκεια, συνήθως επικεντρωμένα σε έναν μόνο στόχο που θα βαθμολογούν τους παίκτες μεταξύ ενός και τριών αστεριών.

Το τρίτο κομμάτι του Special Ops είναι αυτό που πιθανότατα έχει ακουστεί περισσότερο, το Survival, γιατί θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για το PlayStation 4 για ένα χρόνο. Το εν λόγω κομμάτι θα αποτελεί είναι ένα horde-based survival mode, που θα τοποθετεί τον παίκτη και τρεις φίλους του εναντίον όλο και πιο δύσκολων κυμάτων εχθρών.

Εκτός του trailer για το Special Ops mode, οι δυο εταιρείες έκαναν γνωστές τις απαιτήσεις του τίτλου για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και μπορούμε να πούμε ότι κρίνονται αρκετά λογικές. Οι recommended απαιτήσεις ζητούν ένα Intel Core i5 και μια NVIDIA GeForce GTX 970 / GTX 1660 ή AMD Radeon R9 390 / RX 580, ενώ είναι δυνατόν ο τίτλος να τρέξει σε μηχανήματα με Intel Core i3 και GeForce GTX 670 ή Radeon HD 7950. Να σημειώσουμε ότι οι παίκτες θα πρέπει να έχουν αρκετό ελεύθερο χώρο στο σκληρό τους δίσκο, επειδή το Modern Warfare είναι αρκετά απαιτητικό σε αυτόν τον τομέα καθώς θα δεσμεύσει 175GB.

Αναλυτικά οι ελάχιστες και οι προτεινόμενες απαιτήσεις είναι

Minimum RequirementsOperating System: Windows 7 64-bit (SP1) or Windows 10 64-bitProcessor: Intel Core i3-4340 or AMD FX-6300Video: NVIDIA GeForce GTX 670 / NVIDIA GeForce GTX 1650 or AMD Radeon HD 7950 - DirectX 12.0 compatible systemMemory: 8 GB RAMStorage: 175 GB available hard drive space

Recommended Specifications

Operating System: Windows 10 64-bit latest updateProcessor: Intel Core i5-2500K or AMD Ryzen R5 1600X ProcessorVideo: NVIDIA GeForce GTX 970 / NVIDIA GeForce GTX 1660 or AMD Radeon R9 390 / AMD Radeon RX 580 - DirectX 12.0 compatible systemMemory: 12 GB RAMStorage: 175 GB available hard drive space

Το Call of Duty: Modern Warfare αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox One, PlayStation 4 και PC στις 25 Οκτωβρίου.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα