Στον πλήρη έλεγχο της Crystal Dynamics τα Tomb Raider, Legacy of Kain και άλλα πρώην IP της Square Enix

Πριν από λίγες ώρες το studio ανάπτυξης video games Crystal Dynamics, με έδρα το Redwood City, επιβεβαίωσε ότι έχει αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο πολλών εκ των game franchise της Square Enix,

συμπεριλαμβανομένων των Tomb Raider και Legacy of Kain.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η Crystal Dynamics έχει αναλάβει τον έλεγχο πολλών game franchises -συμπεριλαμβανομένων των TOMB RAIDER και Legacy of Kain- από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη, τη Square Enix Limited.

Ως αποτέλεσμα αυτής της αλλαγής, η Crystal Dynamics (ή οι θυγατρικές της) είναι πλέον η κάτοχος αυτών των παιχνιδιών και ο ελεγκτής του gameplay και των προσωπικών δεδομένων που σχετίζονται με αυτά. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα, ανατρέξτε στους νέους Όρους Παροχής Υπηρεσιών και στη Σημείωση απορρήτου.

Ανυπομονούμε να κάνουμε αυτό το νέο και συναρπαστικό ταξίδι μαζί σας!”

Να θυμίσουμε ότι το studio (Crystal Dynamics) ιδρύθηκε πριν από τριάντα χρόνια και ήταν μέρος της Eidos Interactive από το 1998 έως το 2009 και στη συνέχεια της Square Enix από το 2009 έως φέτος, όταν η Square Enix το πούλησε στο Embracer Group (μαζί με την Eidos Montréal και την Square Enix Montréal) για περίπου 300 εκατομμύρια δολάρια.

Η Crystal Dynamics ξεκίνησε να “δημιουργεί το όνομα της” για πρώτη φορά με τα Legacy of Kain και Soul Reaver προτού ξεκινήσει να δουλεύει στη σειρά Tomb Raider με το Legend του 2006. Ωστόσο, στο βιογραφικό του studio υπάρχουν κυκλοφορίες τίτλων βασισμένων σε άλλα IP, όπως τα Gex, Whiplash και Project: Snowblind. Η πιο πρόσφατη κυκλοφορία της Crystal Dynamics είναι το Marvel’s Avengers.

Σήμερα, η Crystal Dynamics εργάζεται μαζί με την The Initiative για το reboot του Perfect Dark, ενώ νωρίτερα φέτος, κατά τη διάρκεια του Epic Games’ State of Unreal Keynote livestream, η Crystal Dynamics ανακοίνωσε επίσης ότι ένας νέος τίτλος Tomb Raider βρίσκεται σε ανάπτυξη. Τέλος, να αναφέρουμε ότι, σε αντίθεση με προηγούμενους τίτλους που βασίζονταν στην εσωτερική μηχανή γραφικών Foundation Engine, το studio έχει δεσμευτεί να χρησιμοποιήσει την Unreal Engine 5 της Epic στο μέλλον.

The post Στον πλήρη έλεγχο της Crystal Dynamics τα Tomb Raider, Legacy of Kain και άλλα πρώην IP της Square Enix appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα