Σύντομα ξεκινά η ανάπτυξη για το επόμενο κεφάλαιο της σειράς Subnautica

Έχοντας κυκλοφορήσει το αρχικό Subnautica το 2018 και το sequel Subnautica: Below Zero πέρυσι, η Unknown Worlds επιβεβαίωσε ότι ξεκίνησε την αναζήτηση προσωπικού για να προσλάβει για την ανάπτυξη του επόμενου κεφαλαίου της σειράς.

“Αναζητούμε έναν Senior Narrative Designer για να συνεργαστεί μαζί μας ώστε να βοηθήσει στη διαμόρφωση του επόμενου παιχνιδιού στο σύμπαν του Subnautica!”, αναφέρει ένα tweet

στον επίσημο λογαριασμό του studio στο Twitter. Η αγγελία αναφέρει ότι αναζητείται ένας υποψήφιος, ικανός στο να αφηγείται “συναρπαστικές, δραματικές ιστορίες στο πλαίσιο της εμπειρίας του παιχνιδιού” και κατάλληλος να βοηθήσει στη “δημιουργία της αφηγηματικής κατεύθυνσης για το αγαπημένο franchise”. Προτιμάται επίσης να είναι εξοικειωμένος στη δημιουργία παιχνιδιών ανοιχτού κόσμου, καθώς και με πάθος για sci-fi.

We're seeking a Senior Narrative Designer to work with us to help shape the next game in the Subnautica universe!

Come and join our fully remote studio and let's make great games together. Check out the full job description here https://t.co/SfOKSmKpkT

Unknown Worlds (@UnknownWorlds) April 7, 2022

Λογικά θα πρέπει να περιμένουμε και το επόμενο κεφάλαιο της σειράς να ακολουθεί την ίδια συνταγή με τους δυο πρώτους τίτλους, θέλοντας τους παίκτες να συγκεντρώνουν πόρους, να κυνηγάνε, να δημιουργούν και να αναζητούν τροφή σε έναν θαλάσσιο πλανήτη.

Να θυμίσουμε ότι τα Subnautica και Subnautica: Below Zero είναι διαθέσιμα για Xbox, PlayStation, Switch και PC.

The post Σύντομα ξεκινά η ανάπτυξη για το επόμενο κεφάλαιο της σειράς Subnautica appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα