Τα Pokémon Scarlet και Violet κατάφεραν το No. 1 launch για φέτος – UK Retail Charts 20 Νοεμβρίου 2022

Τα νέα Pokémon Scarlet και Violet βρέθηκαν με το ντεμπούτο τους στο No. 1 των retail πωλήσεων στη Μεγάλη Βρετανία την προηγούμενη εβδομάδα. Οι καινούργιοι αποκλειστικοί τίτλοι της Nintendo ξεπέρασαν το FIFA 23 κατά 4% σε πωλήσεις πρώτης εβδομάδας αποκτώντας την πρώτη θέση για φέτος, καταγράφοντας παράλληλα και το δεύτερο

καλύτερο launch του franchise στη χώρα, πίσω από τα Pokémon Sun και Moon. Το 52% των πωλήσεων αφορούσε στο  Pokémon Violet, το 42% το Scarlet και το 6% το Dual Pack. Επιπροσθέτως, το ντεμπούτο των δύο τίτλων έδωσε ώθηση στο Nintendo Switch, που παρουσίασε αύξηση πωλήσεων 62% μέσα σε επτά ημέρες. 

Το God of War Ragnarok έπεσε στο No. 4 με μείωση 73%, με τα FIFA 23 στο No. 3 και Call of Duty: Modern Warfare II στο Νο. 5 να κλείνουν την πρώτη πεντάδα. Οι υπόλοιπες θέσεις συμπληρώθηκαν από τα Pokémon Scarlet and Violet: Dual Pack στο No. 6, το Horizon Forbidden West στο No. 7, το Mario Kart 8: Deluxe στο Νο. 8, το Nintendo Switch Sports στο No. 9 και το Sonic Frontiers στο Νο. 10.

Οι δέκα τίτλοι με τις μεγαλύτερες retail πωλήσεις στην Μεγάλη Βρετανία την προηγούμενη εβδομάδα ήταν οι εξής:

Pokémon VioletPokémon ScarletFIFA 23God of War RagnarokCall of Duty: Modern Warfare IIPokémon Scarlet and Violet: Dual PackHorizon Forbidden WestMario Kart 8: DeluxeNintendo Switch SportsSonic Frontiers

The post Τα Pokémon Scarlet και Violet κατάφεραν το No. 1 launch για φέτος – UK Retail Charts 20 Νοεμβρίου 2022 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα