Τα Yakuza 3, 4 και 5 έρχονται remastered στο PS4

Έρχονται στο PS4, στα χνάρια του Yakuza Kiwami!

Τους τελευταίους μήνες στο δυτικό κοινό έχει παρατηρηθεί ένας ενθουσιασμός για τη σειρά Yakuza, ο οποίος οφείλεται τόσο στη κυκλοφορία του Yakuza 6, όσο και στη διάθεση της remaster έκδοσης του πρώτου τίτλου της σειράς. Ωστόσο αρκετοί νέοι

παίκτες της σειράς της Sega ζητούσαν την διάθεση και των υπόλοιπων τίτλων της στο PlayStation 4 και αυτή φαίνεται ότι τους άκουσε.

Έτσι σύμφωνα με το επόμενο τεύχος του εβδομαδιαίου περιοδικού Famitsu, το οποίο διέρρευσε μία μέρα πριν τη κυκλοφορία του, η Sega ανακοίνωσε και επίσημα την κυκλοφορία των remaster εκδόσεων των Yakuza 3, Yakuza 4 και Yakuza 5. Η αρχή θα γίνει με το Yakuza 3 (2009), το οποίο θα κυκλοφορήσει στην αγορά της Ιαπωνίας στις 9 Αυγούστου, ενώ το φθινόπωρο θα γίνει διαθέσιμη η remaster έκδοση του Yakuza 4 (2010). Τον χορό θα κλείσει το Yakuza 5 (2013), με τη κυκλοφορία του στην πλατφόρμα της Sony την άνοιξη του 2019. Όπως είναι φυσικό οι τίτλοι θα "φρεσκαριστούν" με βελτιώσεις τόσο στην ανάλυσή τους, όσο και στο frame rate.

Τέλος, θυμίζουμε πως ήδη είναι γνωστό ότι το Yakuza 2 θα κυκλοφορήσει στη Δύση, ως Yakuza Kiwami 2, στις 28 Αυγούστου του τρέχοντος έτους.

ps4
Keywords
Τυχαία Θέματα